Zalatnay Sarolta nevelt lánya leszbikus szerelmével, Alexszel, egy jamaicai származású énekesnővel él Londonban. A nőnek három gyermeke van, Cini pedig már régóta szeretné őket meglátogatni.

Annyi fellépése van azonban, hogy erre egyelőre nem tudott sort keríteni. Tervei szerint azonban szeptemberben ez végre összejöhet.

„Ötvenöt éve vagyok a pályán, és még mindig rengeteg a koncert, a legutóbbi hét végén is négy fellépésem volt, ezért eddig nem tudtam útra kelni. Nagyon hiányzik már a lányom, és a párját, Alexet is szeretném jobban megismerni. Ő is énekes, R’n’B előadó, nagyon kíváncsi vagyok rá és a gyerekekre is, valószínűleg szeptemberben végre eljutok hozzájuk.” – mondta az 1967-es és az 1971-es Táncdalfesztivál győztese.

Zalatnay most először látná három „unokáját”, így nem csoda, ha izgatott az őszi találkozás miatt. Igazából lánya választottjával sem találkozott még, bár korábban még nem tudta, hogy Niki és Alex kapcsolata ennyire komoly. Cini büszke, hogy lánya kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, és a munkájában is sikeres.

„Nixi nagyon ügyes, a Sohóban egy művészkávézóban sommelier, illetve a könyveimet fordítja angolra, hogy majd elektronikus formában kiadhatók legyenek külföldön” – újságolta büszkén Zalatnay a Blikknek, aki arról is beszélt, bár találkozni ritkábban tudnak, szerencsére ma már sokkal könnyebb a kapcsolattartás, mint a korábbi évtizedekben.

(A címoldali illusztráció forrása: YouTube/tv2.hu/fem3cafe)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Aszongya..." annyi fellépése van ,hogy nem tud rá időt ..."",,Muhahahahahaha...:) :) :) :)DDDD :)
Dr plágium
A sittről valóban nehéz lehetett a kapcsolattartás :)
wagabund
süket, álszent duma..ő sem hiszi amit mond, de jól hangzik a közönség felé..
terlasz
Alig győzi a fellépéseket, de az éhenhalás veszélyével riogat. Kamuzik az idős hölgy!
volvós
Cinike !! Volt egy " életrajzi " könyved, amineb leirtad,
kivel - hányszor - mennyiért szexeltél, beleértve az
akkori ( szoci politikusokat, művészeket, orvosokat,
diplomás milliomosokat ) lepedőakrobatikusokat
ha ezt a lányod lefordítja, lesz vélemény Anglia szerte...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.