Kánikula, sztárfellépők, remek hangulat, és a java még hátravan!

Nehéz lenne ennél egy fesztiválnak ideálisabb körülményeket kérni a Balaton partján: rekkenő hőségben lehet fesztiválozni. A Strand fesztivál nem túl nagy a tömegnyomorhoz, de épp elég nagy, hogy nemzetközi sztárokat is vonzzon.

Magyarul tanult közönsége kedvéért a Strand Fesztivál fellépője

A Bastille énekese magyar szavakkal készült (Fotó: propeller.hu)

Csütörtökön este az angol Bastille kápráztatta el a közönséget, nagyjából telt házat hozva a Mol – Petőfi Rádió nagyszínpadra. A frontember Dan Smith – akinek születésnapja július 14-e, azaz Bastille ostromának napja, innen a banda neve –, egyáltalán nem szállt el magától, megnyerő szerénységgel vezényelte végig a másfél órás show-t.

Látszott, hogy  készült is, az elején „sziasztok" és a dalok végén „köszi" szavakkal próbált kedveskedni a közönségnek. A biztonsági őröknek mégsem lesz a kedvence, amikor nagy lelkesen a színpad bal oldaláról a közönségbe rontott, az őrök a szívükhöz kaptak.

A Punnany Massif, a Kiscsillag és Péterfy Bori is rengeteg embert vonzott, utóbbinál azonban a hangtechnika megtréfálta az előadót és a közönséget is, alig lehetett valamit hallani. A nézőket viszont talán kárpótolta, hogy Bori szokásához híven a közönségbe ugrott stage divingolni egy jóízűt.

Magyarul tanult közönsége kedvéért a Strand Fesztivál fellépője

Fotó és címlapkép: strandfesztival.com

Ma este Parov Stellar, Icona Pop, a Wellhello, Rúzsa magdi, a Brains, a Belga és az ígéretes ifjú titánoknak számító Middlemist Red szórakoztatja a közönséget. Ám a lista nem teljes!

A program itt olvasható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.