Ostorházi Bernadett színészként végzett, de egy idő után Londonba költözött.

A kritikák által nem olyan nagyra tartott Pappa Pia című új magyar film női főszereplője, Ostorházi Bernadett meglehetősen kacifántos karrierutat tudhat maga mögött.

2014-ben színészként végzett a Színművészetin, majd Székesfehérváron dolgozott, egy idő után viszont elege lett az állandó utazgatásból. Közben szerepet kapott egy angol minisorozatban, így adta magát a folytatás – mesélte a Blikknek.

Egyébként is rajongtam a britekért, de látva a munkamódszerüket és főleg a nyitottságot, úgy éreztem, ki kell mennem Angliába. London tulajdonképpen két óra repülővel, így angol nyelvterületen lehetek, de mégis közel Magyarországhoz.

Londonban hoszteszként dolgozott, ami néha vicces szituációkat is hozott: 

Nem volt egyszerű időszak, de voltak vicces sztorik: egyszer az egyik vendég azt mondta, hogy fizetés után nem adtam vissza a bankkártyáját. Teljesen bepánikoltam, és szabadkoztam. Aztán kihúzta a fülemből, nevetett, és közölte, hogy hivatásos bűvész.

Közben az angol is egyre jobban ment, így elkezdett castingokra járni, kisebb szerepeket is megkapott kísérleti és egyetemi produkciókban. Egyelőre továbbra is Londonban fog élni, de novemberben Budapesten lesz, mert egy nemzetközi sorozatban kapott szerepet, melyet a fővárosban forgatnak.

(Címlapi kép: Youtube)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Propi, te kezdesz a kosalala + nemethszili szintjere sullyedni ha ilyen promo cikkeket tolsz erre az oldalra.
Ha mar a mi hsz-einkbol elsz, akkor legalabb ettol a szartol kimelj meg:
Mi az, hogy ennek a bigenek "karrierutja" van?
Tudod, mije van? ket es fel szar eve, amikor a szinmuveszeti elvegzese utan kiderult, hogy semmire se jo...
oreg horcsogtol kapott egy foszerepet, amit egy osszelopkovic filmben jatszhatott el.
Egy szinesz Londonban mindig is mosogatni fog, esetleg kesobb kiviheti a kajat is egy etteremben, de semmi tobbet...
Kene emlekezni Javor Pal, Kabos Gyula eletutjara... Meg Hofi is megprobalta par honapra - nem ment Neki sem...
Nem lehet mindenki Krencsey Mariann es Szabo Sandor, de meg Banfalvy Agi is hazajott az angol nyelvteruletrol, pedig O szineszetbol is elt meg, mert tokeletes volt az angoltudasa...
Nezzel korbe egy kicsit, amikor kritikatlanul atveszel egy cikket, tudod, mi nem a futyisz seggnyaloi vagyunk, igy ez a szint nekunk semmit sem mond...:o)))))
human
@karma1: Hát azt én sem tudom, hogy a Propi mit vár ezektől a bulváros cikkektől. Vajon azt, hogy kicsit átrendeződik az olvasótábor és többen lesznek, vagy pont az a cél, hogy itthagyjuk a poropit. Hogy is mondták magyarázták ezt az Origonál? Médiastratégiai változás vagy mi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.