A műsorvezető egész vasárnapját azzal töltötte, hogy megpróbálta visszaszerezni az értékeit.

Iszak Eszter bőröndjét ugyanis kirámolták szombat éjjel, több mint 300 ezer forintnyi értéket loptak ki belőle – írja a blikk.hu.

A sztár egész vasárnap próbált intézkedni, hol a repülőtér ügyfélszolgálatát hívta, hol a járatot indító fapados légitársaság számát tárcsázta, ám ahelyett, hogy segítséget kapott volna, 250 forintos percenkénti hívásdíj mellett várakoztatták. Tehetetlen dühében nem tudott mást tenni, mint a közösségi oldalán kért segítséget.

Soha nem használom ki az ismertségem, nem szoktam panaszkodni nyilvánosan, de most tényleg nagyon dühös vagyok! Hogy tűnhetnek el az értékeim egy kóddal lezárt bőröndből? – tette fel mérgesen a kérdést Iszak Eszter, aki hajnalban érkezett haza Ibizáról.

További részletek a Blikkben.

Címlapkép: Youtube

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
kijafaszom ez a Jichak Ester vagy mi? Járt Ibizán... és? Miért nem Tel Avivba ment? Az El Al biztonságos és ott nem is lopnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@namihami: Nem irigykedni kell amikor meglopnak valakit, semmi jelentősége ebben az esetben kinek mennyi pénze van. Meglopta Esztert valami szemét tolvaj, teljesen mindegy hogy 100 forinttal vagy 100 millióval, a lényeg a lopás ténye.
Eladott Ország
@wpym: A lényeg hogy róla beszéljenek.További kérdés, hogy most ki alá feküdt be? Semmi nincs ingyen.
namihami
@division: Neked komoly problémád lehet az irígykedés és az értékitélet megkülönböztetése között. Én erről a komoly értéket soha nem teremtő ember és sok, munkából élő család közé tettem arányt. Nem az összeg nagysága volt a szöveg lényege, hanem annak a megfogalmazása.
Egy olyan valaki, aki egy tévének a sokadik műsorvezetője nem tehetné meg, hogy ekkora összeget csak úgy szimplán ""dugipénznek"" titulálhasson. Ennek a csajnak még az is a szerencséje, hogy sok, az általa élt nívó alatt élő ezt a hírt még csak nem is hallotta, hallhatta. Ha ez demagógia, akkor vállalom. De nálunk még mindig nem az ""iszakesztereknek"" kéne a vezérelvnek lenni.
wpym
@szep napot: Elmennek a picsába ezek a vasárnapi ipari hülyék.
Fradigege
Miért nem ment vissza a reptérre egy baseball ütővel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.