Több per folyik az énekesnő és volt menedzsere, Lakatos Róbert között, Budapesten és Miskolcon is, károkozásért, személyiségi jogok megsértése miatt.

Szinte a semmiből robbant ki a balhé Nótár Mary és me­nedzs­mentje, a Skyforce iroda kö­zött. A Bors információi szerint több mint nyolcvanmillió forint a tét, amit a volt menedzsercég követel az énekesnőn.

„A per összegéről szóló információt nem kívánom kommentálni, arról azonban szívesen beszámolok, hogy Nótár Maryt, mint brandet, magyarán márkanevet, kilenc éve építjük. Ez alatt az idő alatt több tízmillió forintnyi összeget invesztált a cégünk a produkcióba – ez a hazai trendekhez illeszkedő, vagyis nem kirívóan nagy összegű befektetés egyébként –, ami most kezdett volna megtérülni. Mary ismert lett, minden tökéletesen működött. Ha nem történik meg ez az egész horrortörténet...” – mondta a Borsnak Lakatos Róbert mene­dzser.

Egy évvel ezelőtt az énekesnő váratlanul bejelentette, hogy kilenc év után önállóan szeretné egyengetni a szakmai karrierjét, és egyoldalúan felbontja a szerződését a menedzsmentjével. Aztán egyik napról a másikra azt nyilatkozta, hogy elfajult a vitájuk a menedzse­rével, aki testileg megfenyítette, és a személyes szabadságát is korlátozta, hiszen bezárta egy szobába, ezért beperli őt. Nem sokkal később jött az újabb nyilatkozat, Mary bejelentette 2016. szeptember 22-én, hogy gyermeket vár. A hír egy héttel azután jelent meg, hogy egy hetilap azt állította, az énekesnő romantikus kapcsolatban van a legjobb barátnőjével, akivel együtt is élnek, vagyis furcsa volt az időzítés. Aztán egyre több hír érkezett arról, hogy talán ez a terhesség nincs is.... Mary nem járt terhesgondozásra, hivatalosan nem volt nyoma annak, hogy babát vár. Az énekesnő december 14-én bejelentette, hogy elvetélt.

„Az állítólagos fogva tartása napján ő pont azért látogatott meg minket, hogy részt vegyünk egy színjátékban, amely a kamu terhessége bejelentését jelentette volna. Egy ország be­csapásába természetesen nem mentünk bele, és kitessékeltük az otthonunkból. A perek elkezdődtek, és most ősszel folytatódnak. Az egyik eljárásban károkozásért pereltük be Maryt, hiszen felrúgta a köztünk lévő szerződését, ami komoly kiesést jelent a cégnek, a másik eljárásban pedig azt kell bizonyítania az énekesnőnek, hogy tényleg miattam vetélt el, ahogy azt az összeveszésünkkor nyilatkozta. Felajánlottam, hogy mindenfajta pertől elállok, ha a bíróságnak bemutatja azt a bizonyítékot, hogy gyereket várt, és elvetélt. Nem mutatott be semmit…”– mesélte a menedzser.

„Nem hallottam arról, hogy elállnának a perektől. Természetesen van bizonyítékom, de ez senkire nem tartozik, ez az én magánügyem. Nekik én semmit nem bizonygatok. Rég túltettem magam ezeken a nehézségeken, nem is értem, miért hozták fel, hiszen a pereink szakmai jellegűek” – mondta a Borsnak Nótár Mary.

(A címoldali illusztráció forrása: YouTube/TV2 Magyarország)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Kedves Méri!
Legközelebb ne a Lákátos Róbert legyen a menedzsered... :)
volvós
Lakatos - méri - méhszaros - orrbán - balog-----
Ugye nem tűnök rasszistának, mert ez a
népcsoport, aki imád pereskedni...!
ittott
jó a csapat. összeállt, mint a tehénlepény. de alatta van élet. férgek, bogarak...
Pálinkafőző Rézüst
Mind a kettő rasszista... :))))) Micsoda állapotok... :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.