Legalábbis gondoljuk, ezért készült az alábbi felvétel. 

A modell Facebook-oldalára özönlöttek a kommentek a videó alá, és inkább bele sem folynánk, kit mire emlékeztetett a kifolyó bor.

Akkor ezt most szexi? Furcsa? Vagy egész egyszerűen érthetetlen? Magunk sem tudjuk, döntsék el Önök.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szerintem meg csak annyira be van b@szva mar a hulye kurva, hogy a sajat szajat se talalja el... Egyebkent pedig PROPELLER, KIMELJ MAR MEG ETTOL A HULYE KURVATOL, miert kell mindenhonnan neki folyni, ne kovesd nyomon minden dugasat ennek a ribancnak, jo?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szerintem meg csak annyira be van b@szva mar a hulye kurva, hogy a sajat szajat se talalja el... Egyebkent pedig PROPELLER, KIMELJ MAR MEG ETTOL A HULYE KURVATOL, miert kell mindenhonnan neki folyni, ne kovesd nyomon minden dugasat ennek a ribancnak, jo?
RonaGyuri
Ha máshonnan nem, de az első Petrocelli (ennek nyomán készült a sorozat ) filmből tudjuk whisky-t is lehet csorgatni, máshol is! =))
karma1
@RonaGyuri: Ne is mondd, a Petrocelli volt a kedvenc sorozatom anno...:o)))) Most mondjam, hogy pont erre a whisky-s jelenetre nem illik egy nonek emlekeznie??? (Ugy latom, Te is nezted annakidejen, hihihi...:o))))))
colibri
Modell! Modell? a büdös életben dolgozni nem fog, csak irritálja a magyarok többségét. Menjen a fenébe, éllje az életét, ne közvetítsenek róla semmit! Aki kíváncsi rá, az kukkolja az oldalait, ennyi!
RonaGyuri
@karma1: a sorozatot nem igazán de filmet, amiből készült (The Lawyer 1970) az valóban egy szenzációsan jó film volt. Ami a dolgot illeti nem is tudom miért is nem lehet/kell egy hölgynek ilyesmire emlékeznie? =)) Legjobb emlékeim szerint azon barátnőim szerint akikkel vettük az ötletet máig szép emlék maradt. Igaz én egy közismerten megszállott whisky fun voltam/vagyok, s egy kicsit értek is hozzá!
karma1
@RonaGyuri: Na, akkor csak az ital lehet a baj koztunk: en nem iszom, (karacsony/ujevkor 1-1 pohar vorosbor, vagy szulinapon egy pohar pezsgo), es a whisky-t nem szeretem!...:o)))
Marad a jegkocka...:o))) (Csak mar a film cimet felejtettem el, nem valamelyik James Bond? movie kezdodik ugy?)
volvós
Hát ha nem nyeli le, az bizony kifolyik a szájból...
Főként, ha fehérjedús " bor " Egyszerű buta ribanc !!!
RonaGyuri
@karma1: jégkocka és whisky, na azt nem! Igaz én kifejezetten a skót maltok különösen Isley-ről származók híve vagyok. Nem tagadom vannak más kiválók is, egyszer a lánykám egy pompás japánnal lepett meg: ha jól emlékszem Nikka a neve, remek volt, s nem csak azért mert tőle kaptam! Ő sem igazán szereti, de jó érzéke van hozzá, egyszer csak úgy - pedig biztos, hogy nem tudta - a kedvencemet Laphroaig hozta, ráadásul egy triple matured 48%-ost!
karma1
@RonaGyuri: Nem,nem, most felreertettel! Van egy film, ami ugy kezdodik, hogy egy csajszi fekudik muveszien elrendezett nudiban, (szoval meztelenul), es a ferfi foszereplo egy jegkockat ejt a no cickoi koze, ami szepen elolvad es lecsuszik a koldokeig... Csak az nem jut az eszembe, hogy melyik film volt ez??? Te vagy a nagy filmnezoke, Te biztosan tudod,... En altalaban a cimet sem szoktam megjegyezni egy mozinak, csak ha annyira erdekel, hogy tobbszor is megnezem...:o))) Mondom, hogy a whisky-hez nem ertek...:o))))
RonaGyuri
@karma1: nem rémlik, de tudom, hogy ilyen jelenet, több filmben is volt; igaz a legtöbb esetben felöltözött csajszival! =))
karma1
@RonaGyuri: Jaj Te ferfiembor... Hat hogyan csuszna a ruhan a jegkocka???Na, hazi feladat: melyedj csak el a szituban, na, hogyan is muxik ez a dolog...:o)))))
bakegya
Nem értem mért szeretne egy ilyen fiatal lány minden áron a NEMZET kurvája lenni!?
papa.49
@bakegya: Rájött ebből fényesen meg lehet élni ...
Equus
ne gecizzetek már vele... elég, ha ő pohárból szeretné inni...
papa.49
@maci0427: Meg kéne mosni NÉHA ))))))))))))))
Eladott Ország
Ha a magyar szomorkodik, bánatában jó bort iszik. Bort iszik az, nem is vizet, sörért csak a német fizet. Kicsi leány kicsi kócs hogyha b*sznak ne sikolcs mert az anyád meghallja a likadat bevarja.
Zeta
Mert hogy olyan okos!
Szerinte.
Pedig inkább férfia válogatja, van akinek kell, van akinek nem, egy ilyen nő.
Equus
@Zeta: hát ez egy kicsit olyan, mint a kosárlabda öltözőben talált edzőcipó... bárki felhúzhatja, aztán ott is hagyja... esetleg egy kis emlék marad gombákból...
cirip
Ha bor folyik az állán, több ok lehetséges: be van rúgva, idióta, fogyatékos, demens, szenilis...Szóval sok minden, csak éppen erotikus nem .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.