Ki hitte volna, hogy ennyire rohan az idő?

Rubint Réka élete soha nem lesz már olyan, mint azelőtt: kisfia, Zalán iskolába ment. A most elsős legkisebb fiú ugyanoda jár, ahová bátyja. Réka az első napról boldogan és büszkén posztolt. Az biztos, hogy a család élete megváltozik, de úgy tűnik, nem bánják.

 

 Fia délutánjáról is beszámolt: Zalán boldogan mesélt a család kutyájának az első napról.

 

 Nyitókép: Rubint Réka Instagram oldala

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
már megijedtem, hogy dolgozni fognak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Rózsika Hatházi: és mindjárt kiosztották a hordába szóló jelentkezési lapokat.
papa.49
Mi van eztán fejni fogja hátaslovát a sóher ???
nevemnick
Besszarábia.
Sz@r lehet nekik, hogy fel kell kelniük, mert ugye a gyerök oskolába jár.
Rettenetes változás.
Majd sajnáljuk őket.
Remélem, ez végleg aTV-s pályafutásukba kerül...
magyarbakancs
A házaspáról hetente jelenik meg valamilyen cík.
dog unalmas .
Eladott Ország
Nem egy magánember intim szférájába nyomul be a csürhe, hanem egy megélhetési család tolja bele magát a pofánkba. De az üzlet az üzlet. És itt kanyarodunk vissza a cikket indító Facebook-poszthoz. Mert Norbiék természetesen ebből is üzletet barkácsol, amikor növelendő az oldala népszerűségét utalványokkal honorálja a támogatást. Az utalványokat természetesen nem egy könyvesboltban, hanem Norbi üzleteiben lehet beváltani. Az a helyzet, hogy Update Norbi maga csinált árucikket önmagából, a feleségéből, a családjából. Senki más, mint ő és a gyermekei anyja az, aki felelős a rosszízű megjegyzésekért. Nem, Norbi! Nem a családodat támadják. Az árut kritizálják. Éppen úgy, ahogy egy sportcipőt, táskát, ruhát, órát, arckrémet kritizálnak, adott esetben szidnak azok, akiknek nem tetszik. Szó sincs arról, hogy a csürhe bemászott a hálószobai ágyad alá. Te tolod bele a hálószobai ágyadat az emberek www.hirek24.com/kepek/kep/ezt-sasold-norbi-ez-az-uj-update-2-reggeltol-lefekvesig-eheto.jpgarcába.
cikicakk55
Imádom mikor a propeller törzstagjai ilyen egyetértésben írogatnak.Jókat lehet nevetni némelyik hozzászóláson. Kár,hogy nem minden cikknél tartjuk be az emberi magatartásformánkat. ettől függetlenül szeretem a propellert,mert lassan már mindenkit megismerek.Ez természetesen csak képletesen írtam,de a hozzászólásokból elég sok mindent meglehet állapítani egy ember természetéről. A Surbi család Facebookját soha nem olvastam,csak hallottam róla,hogy van pár külön arra szerződtetett emberük,akik a negatív hozzászólásokat törlik. Egy időben a Bors volt a kedvenc online oldalam,de ott megszüntették a hozzászólások lehetőségét,én meg pont azt szeretem.Többet lehet megtudni a hírről a hozzászólások alapján. Lényeg,hogy ott is ( Bors) szinte naponta jelent meg róluk cikk,ott meg egyszerűen letiltották,hogy hozzá lehessen szólni a róluk írt cikkekhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.