Egy jelentkező kinézetét és produkcióját a mentortársai ByeAlexhez és egyik dalához hasonlították, amin az énekes eléggé kiakadt.

Nem bírta egy idő után ByeAlex, hogy az X-Faktorban a mentortársai – Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Peti -rajta köszörülik a nyelvüket. 

A bili akkor borult ki a Blikk szerint, mikor az előválogatón az egyik jelentkező ByAlexnek öltözve érkezett meg, és a mentortársak szerint a produkciója is hasonlított az énekes egyik dalához.

ByeAlex erről így mesélt a Blikknek:

Már a hét elején elkezdte Gigi a csipkelődést, és végig benne volt a levegőben, hogy engem piszkálnak. Eleinte nevettem rajta, aztán volt egy pont, mikor eldurrant az agyam. Bejött ez a srác, aki egy borzalmas dalt csinált egy rettenetes szöveggel, és a produkcióját hozzám hasonlították! Majd elkezdtek ezen poénkodni. (...)

Tisztában vagyok azzal, hogy pályakezdőként az énekesek bénák, én is az voltam, nincs is ezzel semmi baj. Nekem az fájt igazán, hogy a Kedvesem című dalommal kezdtek cukkolni, ami egy fontos sztorija volt az életemnek. Akkoriban írtam egy dalt egy olyan emberről, akit tiszteltem, szerettem és ezt most sem gondolom másképp, annak ellenére, hogy nem vagyok már vele együtt. Sokat jelent számomra ez a dal, ezt ők úgysem értenék. Akkoriban egy tök csóró gyerek voltam, egy avasi lakótelepen tengődtem és írtam egy dalt. Amikor ezzel a dallal kiálltam a színpadra, nekem az volt az életem

Az énekes hozzátette, ő nem az a békülős fajta, inkább magában rendezi le a dolgokat. Az például egy idő után már idegesítette, hogy Gáspár Laci állandóan békülni akart vele.

Még most is nagyon bánt, hogy Alex ennyire a lelkére vette, hogy csipkelődtünk, ugyanakkor teljes mértékben megértem. Lehet, kicsit túllőttünk a célon

- mondta el a lapnak Gáspár Laci.

(Címlapi kép: YouTube)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
A magyar X-Faktorokban a zsűri szerepel - igaz, színvonaltalanul, de legalább sokat.
Pálinkás Pál
Ez aztán a komoly zsűri...négyen nem érnek egy kalap...sem!!!
csa-csa
"...pályakezdőként az énekesek bénák, én is az voltam,.."
most is az vagy!
Nils Holgersson
1 dolgot ne felejtsünk el! Alex tanult zenét! Iskolában!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.