Év eleje óta szorul kórházi ápolásra Törőcsik Mari. A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban egy fiatal hölgy segít neki mindennapi teendőiben.

Törőcsik Mari minden percét gondozó vigyázza
Kép: Youtube

A Blikk úgy értesült, bár Mari lánya, Teréz rendszeresen látogatja édesanyját, most már egy képzett szakember is gondozza a művésznőt. A fiatal hölgy boltba megy neki, intézi a dolgait, és sokat ül az ágya mellett, beszélget vele, biztatja.

Törőcsik Marinak nagy szüksége van a társas érintkezésekre, mivel még mindig nem látogathatja senki, egyedül a volt férje, Bodrogi Gyula neve van leadva a portán – árulta el a lap informátora.

Jordán Tamás is meglátogatta a művésznőt, és úgy látja, a legnagyobb probléma az, hogy Mari nem akar enni. Hiába tudja az agyával, hogy ez lenne a feltétele annak, hogy hazaengedjék, egyszerűen nincs étvágya.

A Blikk több forrásra hivatkozva azt írja, Törőcsik Marit néhány nap múlva hazaengedhetik.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/t%C3%B6r%C5%91csik.alf%C3%B6ldi.jpg
Ugyan miért kellene egy liberálisnak nekiesnie Törőcsik Marinak? Ugyan miért lenne politikai
ellenfele a balliberális oldalnak Törőcsik Mari? De egyáltalán: miért politikai ellenfele a
Fidesznek Bródy, Alföldi vagy Stohl? Mikor lesz az, hogy ez az ország nem viseli el a nyakán az olyan csúszómászókat, akik politikai haszonszerzésből nem riadnak vissza attól sem, hogy napi ocsmány iszapbirkózásaikba belerángassák azokat, akiknek minden normális helyen megbecsülés járna? Mikor tanuljuk meg annyira tisztelni nemzetünk nagyjait, hogy senkinek ne nézzük el, hogy hatalmi harcaiban bokszzsákként üti őket? Mikor lesz a művész, a sportoló valóban annyira megbecsült, tisztelt és elismert tagja a társadalomnak, hogy ne lehessen azért beleállni, mert mást gondol az életről, mint mi? Ameddig nem evidencia és nem közös nemzeti minimum, hogy a politikai és bármilyen véleménye vagy hitvallása miatt senkit nem lehet megbélyegezni és lejáratni, addig nem. Addig fröccsen ebből a bűzös váladékból mindenkire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.