Hajdú Péter túl van egy újabb szakításon, de nem törik össze, ráadásul azt is elárulta, mik a tervei a jövővel kapcsolatban – írja a blikk.hu a Hot! magazin cikkére hivatkozva.

A 42 éves műsorvezető próbálta lazábbra venni kapcsolatát Eszterrel, kellő szabadságot hagytak egymásnak, de úgy tűnik, ez nem vált be, hiszen a pár már augusztus elején szakított. Azonban Hajdú szerint egyszerű a történet.

Nincs ebben semmi titok; más élethelyzetben vagyunk, más elképzelésünk volt a jövőről. Egyébként Eszter egy igazán helyes, jó lelkű lány, csak jót tudok róla mondani. Huszonnyolc éves, neki férjre és gyerekre van szüksége, én pedig még el sem váltam. Nem adhattam meg neki egy saját családot. Egyelőre nem kívánok újra megnősülni és nem tervezek még egy gyereket

- mondta Hajdú Péter.

(blikk.hu)

Címlapkép: Youtube

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Hajdú egyelőre nem akar újra megnősülni"...

ezért tartunk itt...(lent)...mert ez hír...(itt)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Azért nem akar megnősülni, mert még nem született meg az a nő, aki férjhez menne ehhez a f@szhoz.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/29/egy-normalis-orszagban-egyikuknek-sem-jutna-rivaldafeny-itt-kiralyok-lehetnek/
Hajdú Péter ennek a társadalomnak egyfajta tükre. Nincs leköpve, nincs lehányva az a tükör,
kristálytiszta lenyomata annak, hogy a magyar társadalom választásokat bokszkesztyűvel
eldönteni képes fele, az erősebb kutya baszik elvét valló, mások nyomorúságán nyálat csorgató konzumidióták gyülekezete konkrétan egy kibaszott nagy Hajdú Péter. Aki ránézésre is, de a felületet megkapirgálva is pontosan az, aminek látszik. Egy elvtelen, szervilis, nyíltan vállalt tehetségtelenségét a mindenoldali, politikailag hasznos kapcsolataival kompenzáló, és ezeknek a gerincet nem igénylő kapcsolatoknak a hátán magasra kapaszkodott néphülyítő. Aki tökéletesen leszarja, hogy szétrohad körülötte minden. Ő híres akart lenni és kibaszott gazdag. Bejött. Akinek nem jött be, az meg példaképének tekinti Hajdú Pétert.
Cicamama55
@Horizont: 18.58 Osztom a véleményed, én is így vagyok velük...
a helység kalapácsa
A kis magyar valósághoz hű, de minden realitást nélkülöző nagyon magyarok fantáziájához igazított szappanopera folytatódik.
13 456. részben éppen nem akar nősülni hajdú.
Igaz sehol nem hangzott el a kérdés: "Hajdú Péter, akarsz nősülni a közeljövőben?"
De azért hajdú péter válaszolt a fel nem tett kérdésre, mert évente vesz ki annyi osztalékot, hogy bírjon válaszolni a fel nem tett kérdésekre is...

Erre a kérdésre válaszolj:
A szemed sem áll jól. Iszonyúan unszimpatikus vagy, és nem a kinézeted miatt, hanem, mert belsőleg hibádzik benned valami nagyon, és az sugárzik ki belőled.
Szóval a kérdésem: "Szerinted, miért?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.