Megismerkedtél egy férfivel, akiről mindig is álmodtál, és már az első pillanatban, amikor megláttad, úgy érezted, hogy szerelmes is lettél belé? Majd pár randi után össze is költöztetek? Ha nagyon felgyorsulnak az események, lehetséges, hogy a dolgok nem a megfelelő irányban fognak haladni, és már nem fogod tudni eldönteni azt sem, hogy az, amit érzel valóban igazi szerelem, vagy egy őrült vágy, hogy a férfi veled maradjon különböző okok miatt. Mielőtt még túl késő lenne, válaszolj magadnak őszintén az alábbi kérdésekre: valóban szereted, vagy csak függsz a párodtól? Cikkünkben megpróbálunk segíteni, hogy rájöjj arra, valóban szerelmes vagy-e a párodba vagy csak függsz tőle. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el!

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."rájöjj arra, valóban szerelmes vagy-e a párodba vagy csak függsz tőle"...

aki valaha legalább egyszer volt amúgy baromira szerelmes, az tudja, hogy merre van az előre..

mert bizony ha lángol a szerelem, akkor pár hónapig nem lát, nem hall, csak él a vakvilágba, és mindig a másikon jár az esze...aztán szép lassan kezd a köd tisztulni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.