Úgy tűnik, a Brad Pitt és Angelina Jolie közti békülősdi csak színjáték volt, pletykalapok arról írnak, Pitt korábbi párját, Jennifer Anistont kerülgeti.

Hiába kezdett a nagyközönség számára is látványos békülésbe Brad Pitt és Angelina Jolie, a külföldi pletykalapok szerint az egész csak színjáték, ugyanis Pitt egyre többet tűnik fel volt kedvese, Jennifer Aniston körül – írja a Blikk az inquistr.com cikkére hivatkozva. 

Brad Pitt visszamenne Jennifer Anistonhoz?

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/SpreePIX

A cikk szerint Pitt titokban bocsánatot kért korábbi párjától, amiért anno elhagyta, és a szóbeszéd szerint úgy fogalmazott, hogy nem bánja a Jolie-val épp folyamatban lévő válását. 

Más pletykák szerint ugyanakkor Aniston nem töri magát, hogy visszafogadja Pittet, ugyanis jól elvan jelenlegi párjával, Justin Theroux amerikai színésszel.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY 2.0/SpreePIX)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nekem az se volt hír, hogy elment tőle. Most ez, hogy visszamenne, ez kb. ugyanakkora hírértékkel bír számomra.
karma1
@Szeparepa2: Dragam, Aniston ket eve boldog feleseg Justin Thereoux mellett...:o)) Nem fogja otthagyni egy csalfa fickoert... Azt, aki egyszer kirepult sajat akaratabol a feszekbol, nem szabad visszafogadni! Plane nem ennyi ev utan, es azutan, hogy Brad Pitt sajat jogon edesapa!
ANiston egy szuper no, szuper ember, mar azt nem erdemelte meg, hogy Brad otthagyja azert a luvnyaert, akinek sikerult kivul-belul kiuritenie magat a psziches felelmei miatt. (Szerintem agybaj lehetett vele elni eddig is. Brad jo sokaig birta)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.