Kis lépés egy áruházláncnak, de nagy lépés a józan emberiségnek. Miután nemzetközi botrányt okozott, hogy egyes görög ételeinek címkéjén a santorini templomok tetejéről leretusálta a keresztet – mondván, nem akarja megbántani egyik vallás híveit sem –, utóbb bocsánatkérésre kényszerült a Lidl. „Sajnáljuk, ha Eridanous termékeink csomagolása bárkit megbántott. Megerősítjük, hogy a termék dizájnját haladéktalanul átgondoljuk” – olvasható a német áruházlánc közleményében. Mint fogalmaznak, a retusálással nem akartak semmiféle ideológiai álláspontot közvetíteni. „A termék csomagolásának legutóbbi felülvizsgálatakor hibát követtünk el, ezért most a kérdést kiemelt ügyként kezeljük” – írják.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Annak, aki tud angolul. Nem durbincsnak, aki magyarul SE...

www.radio.cz/en/section/business/supermarket-chain-lidl-sparks-outrage-with-greek-week-marketing-campaign

A cseheknel azert kerult tuz ala az aruhazlanc, MERT KITOROLTEK a keresztet a kepbol, nem pedig azert, mert ott van a kereszt!
Megszolaltak a gorogkeleti cseh vallasi vezetok is az ugyben, A Lidl nem akart surlodast a TOBBI vallassal, ezert vettek le ELORE a keresztet a Gorog Hetek promociojanal. NEM KELLETT VOLNA, Marian Jurecka agrarminiszter felhaborodott es azt allitotta, hogy a kereszt torlesevel a Lidl ezereves tortenelmi tenyeket hamisitott meg.
A Lidl szovivoje, Zuzana Hola bocsanatot kert, es mondta, hogy ilyen maskor nem fog elofordulni, tanultak a hibajukbol. Azzal vedekezett a Lidl, hogy nem akart masokat vallasos erzelmeikben megserteni.

Szoval a hir ugy nem igaz, ahogy a magyarok lehoztak, viszont a birkaknak nagyon is megfelel. Ez tortenik, ha valaki nem beszel idegen nyelveket, es nem tudja ellenorizni a hireket.
karma1
@durbincs: Tanulj meg angolul, b@szd meg, aztan nem csinalsz magadbol meg nagyobb hulyet, mint amekkora vagy.
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy ismét, csicska! Készülj csicska! Szedd össze magad csicska!
Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, fertőtlenítsd ki maga után, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! te fogod a kaját felszolgálni nekik, füröggyé le, nehogy megfertőzd őket, másra alkalmatlan vagy! He?
Tehetetlen vagy, mi? Kínban vagy, mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.