Schobert Norbi ugyan nem ért egyet Hujber Feri drogokról alkotott elképzeléseivel, de ha kell, kihozza a börtönből a jó barátját.

Mint ismert, Hujber Ferencnél nemrég csekély mennyiségű kábítószert (marihuána) talált a rendőrség egy házkutatás során, ezért a színészt 322 ezer forintos büntetés megfizetésére kötelezték. 

Csakhogy Hujber ezt nem hajlandó befizetni az államkasszába, ennek a Facebook-oldalán hangot is adott, mondván a 800 ezer alkoholista és 200 ezer gyógyszerfüggő országában ezt nem érzi helyesnek. Ilyen esetben viszont a büntetési tételt elzárásra változtathatják, amit le kell ülnie a fogházban (természetesen, ha a fogházba kerülés után inkább mégis fizetne, szabadon távozhat).

Norbi meglepő bejelentése: ezt teszi meg a barátjáért

Fotó: YouTube

Schobert Norbert, az ismert fitneszguru azonban nem fogja hagyni, hogy jó barátja a börtönbe kerüljön – derül ki a Blikk cikkéből.

Schobert egyébként Facebookon osztotta barátját, hogy ne legyen ökör, és fizesse be a büntetést, mert ha nem, börtönbe kerül, azt pedig nem kellene.

Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést és kihozom onnan. (...) Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem. Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet. Azért írtam neki az üzeneteket, hogy jobb belátásra bírjam, fizessen és akkor minden rendben lesz

- mondta el Schobert Norbi, és hozzátette: a fű nagyon veszélyes.

Beszélgettem erről Zacher Gáborral és egyetértek vele, hogy a fű hatóanyaga már rövid távon is problémákat okoz. Egyik Amerikában élő barátom esete is ezt bizonyítja, akinek munkatársai a kávészünetben rendszeresen betépnek. Utána használhatatlanok. A legalizálás kérdésében nem tudok egyetérteni Ferivel.

(Címlapi kép: YouTube)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Az üzenete egyértelmű: pénzzel lehet és kell megváltani mindent.
Desischado
Éljen, akinek van pénze, az a király! Annyiban viszont igaza van, hogy nem kéne legalizálni, és Hujber jobban tenné, ha fizetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.