A pornószínészként ismertté vált, de mostanában csak civil nevén, Sáfrány Emeseként nyomuló Aleska ismét megmutatta, mivel áldotta meg az anyatermészet.

Aleska szexi fotót osztott meg a popsijáról
Fotó: Instagram/aleska_safrany_emese

A nuus.hu vette észre, hogy Aleska Instagramján most éppen királykék nacóját és "csodás hosszú haját" szerette volna megmutatni.

A fotó itt tekinthető meg >>

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezzel inkább nem kéne dicsekedni, egy átlagos kuffer, bár a múltját tekintve kissé leharcolt lehet már))))))
quadrocopter
Na, ebből a pornós szépségből is kiesik a nokedli hátul!
papa.49
Ezzel inkább nem kéne dicsekedni, egy átlagos kuffer, bár a múltját tekintve kissé leharcolt lehet már))))))
Kookas
@papa.49: csak sokan és sokat koptatták.
volvós
...lestrapált qrwa... és mi ebben a hír ???
Grafix69
Én nem értem , illetve dehogy nem , szóval , miért kel futtatni a kurvákat ebben az országban , hiszen annyi szép nő van aki nem ribanc és annyi normális ember aki nem hivalkodó nem önimádó , nem farkalja hetente más férfi és nem a gazdag vén faszik oldalán tetszeleg .Palvin Barbik akik még az átlagos nőiességet sem érik fel, Kelemen Annák , akikre csak rejszolnak a pasik de sem feleségnek sem társnak nem kéne senkinek, Timikék akik felkapaszkodnak a testükből a semmire és ott mutogatják magukat a médiában , pedig egy átlag magyar háziasszony sokkal szexibb tud lenni csak magában , Ferrarik nélkül stb. Aleska ? Mi ? egy kurva , kész millió film van kurvákról , igen bazi jól néznek ki és ennyi . Miért kell ezeket sztárolni , a megmutatta a gigantikus über szexi melleit a VV akárki , akit a kamerák előtt online -ban dugtak a hatalmas kanok , akik soha nem dolgoztak és évek múlva lecsukják őket kábítószer kereskedelem miatt .Komolyan ennyire semmit érő az ember , ezek nem nők ezek használati tárgyak mint valami web shop termékek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.