A Barátok közt egykori Zsuzsája nagyon összetört a szakítás után. A Reggeli című műsorban könnyeivel küszködve mesélt csalódásáról.

Már majdnem külföldre költözött párja után Csomor Csilla, amikor a férfi meggondolta magát, és összeköltözés helyet szakított a színésznővel. 

Nem én döntöttem így, és nem tudom még felfogni a történteket. Két emberen múlik a dolog, tehetek én bármit, ha a másik fél már nem akar ezért az ügyért tenni

- részletezte Csomor Csilla, aki könnyeivel küszködött a beszélgetés alatt. A két műsorvezetőt is meghatotta a az érzékeny jelenet, odamentek hozzá, és megölelgették.

A videóban 9:45 körül kezdődik az említett jelenet.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Sírja ki magát otthon, a TV-ben pedig csináljon úgy, mint aki könnyen túltette magát rajta. Persze, más témáról is lehet beszélni.
JAJMÁR
Nem vagyunk egyformák, én nyilván elvonulnék a bánatommal , ha sírni látnának, azt megalázónak érezném. De ez egy hülyeség! És nem is mindig csal ki könnyeket a fájdalom.

(A másik hülyeség, hogy temetésen sírni kell !)
Ha valakinek könnyebb, ha megoszthatja a bánatát másokkal, akkor tegye meg! Egyszer!
(Mert élnek olyan örömtelenek, akiknek csak megosztandó fájdalmaik vannak, azoktól menekülni kell!)
Van ez a közhely,hogy az idő gyógyít, de egyébként tényleg.
Szeparepa2
Hát itt nem a sírás ami említésre méltó (ami nem is igazi sírás, inkább csak kis elcsuklás, elérzékenyülés), hanem utána a puszi!!! Jobbról balról és ölelés... Az nagyon nagyon aranyos és emberi!!! Ramóna most nőtt a szememben!!!
wagabund
@JAJMÁR: ez pontosan így van...megfigyeltem, hogy temetésen azt nézik, ki milyen intenzíven sír a családból-rokonságból, aztán jól kibeszélik...ha nagyon sírt, azért, ha nem, azért...

a művésznőnek nem kellett volna ezt a műsort előadni...
ittott
@1magyar: és mennyi férfit tettek taccsra, és? akkor mi van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél