A helyzet egyre aggasztóbb a humorista szerint: már a vidéki haknikat is felveszik a nézőtérről.

A humoristák is véges számú vicces történekkel rendelkeznek, így a különböző feltöltős, megosztós internetes oldalak alaposan megnehezítik az életüket – írja a blikk.hu.

De mostanában egy ennél rosszabb szokás is elterjedt: nemcsak a tévés előadásokat töltik fel a nézők, hanem például egy vidéki haknit is felvesznek telefonnal, majd azonnal felrakják ezekre az oldalakra.

Rendszeresen lelövik Badár Sándor poénjait

Kép: Youtube

Badár Sándor emiatt többször került már kellemetlen helyzetbe. Legutóbb az egyik vidéki fellépésén egy negyedórás törénetbe kezdett bele, amikor pár perc elteltével valaki a nézőtérről előre bekiabálta a slusszpoént.

 Több ilyen eset is megtörtént velem mostanában. Nagyon bosszantó dolog, amikor tönkreteszik egy ilyennel az előadó produkcióját, és egyben a többi néző szórakozását is. Ráadásul az emberek többsége sokszor nincs is tisztában vele, hogy mit követett el

- nyilatkozta a humorista a blikk.hu-ban.

Címlapkép: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Kellemetlen... jobb helyeken például a Bánk bán sok ezer előadása után sem teszik, pedig ott is nézők vannak.
cs.n.
"valaki a nézőtérről előre bekiabálta a slusszpoént"
Bunkóság az ilyen. Nem csak az előadóval kicseszés, hanem a többi nézővel is.
karma1
Nagyon csipem Badar humorat - igen jo poenjai vannak, es ertheto, hogy barmit mond valaki a szinpadon, az annak az eloadonak a szellemi termeke, es mint ilyen, jogvedelem ala tartozik.
Nalunk minden szinhazi produkcio elott megkerik a nezoket, hogy ne csinaljanak semmilyen felvetelt sem, mert ennek buntetojogi kovetkezmenyei lesznek. Ezt mondjujk meg lehet csinalni itt, mert az emberek fegyelmezettek, de otthon ezt nem hiszem, hogy meg lehetne tiltani: nagyon sokan mindent megtesznek azert, hogy ok legyenek az elsok akik felteszik a musort a Facebookra.
Szerintem annak a megertesehez, hogy ez valakinek az egyszer eloadott produkcioja, es mint ilyen szerzoi jogvedett, - ehhez kell egy bizonyos foku intelligencia.
Van egy olyan erzesem, hogy ez nem nagyon van meg mindenkiben.
2015-ben lattam az Experidance Fergeteges c. produkciojat, ahol megkertek a nezoket, hogy ne fotozzanak se allokepet, sem videot, - itt figyelmeztettek is arra, hogy ez buncselekmenynek minosul - es valoban, senki sem keszitett felveteleket, pedig ez az egyuttes fantasztikus, es nem letezik egyetlen musorarol sem videofelvetel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.