A rapper elkötelezett állatvédő, mindent megtesz a kutyákért.

Elképesztően kreatív kampánnyal állt elő az Állatvédőrség. Facebook oldalukon mától nyolc napon keresztül olyan fotók jelennek meg, amiken a kutyák és az emberek szerepet cserélnek. Így például Vásáry Andrét kivert emberként kutyák végzik ki, puszta szórakozásból, míg Zimány Linda egy kísérleti laborban senyved.

Kutyák miatt verekedett össze Ganxta Zolee egy félmeztelen fickóval – fotók

Fotó és nyitókép: Ripka Dániel/Állatvédőrség Facebook oldal

Az első fotósorozaton Ripka Dániel fotós a kutyaviadalok világát idézi fel. Ganxta Zolee a ringben verekszik egy félmeztelen férfival – a kutyák pedig a szorítón kívülről nézik őket. A kutyaviadalt kifordítva ábrázoló képeken a végén Zolee nyer.

De reméljük, leginkább a kutyák.

A rapper – és minden szereplő, közreműködő – ingyen vállalta a kampány elkészítését, hogy végre normális soruk legyen az állatoknak Magyarországon.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@division: Ne védd őket! Tüntettek az állatvédők tavaly, hogy változtassák meg a törvényt, a fülük botját sem mozgatták rá! Ganxtának meg minden elismerésem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Borzalmas állapotok uralkodnak Magyarországon az állattartás területén is. Amíg ilyen mocskos kormányok garázdálkodnak, mint a fideSS addig itt nagy változás nem is lesz,
archive
Nem kedvelem Gansztát, de ezért le a kalappal előtte!
Peller Anikó
Ezeknek a hülye dögöknek hiába csinálsz cirkuszt, még csak nemis tapsolnak. Szerintem nem is élvezik. Az meg eszükbe sem jut, hogy fogadást is köthetnének a veszetesre aki megdöglik.
division
@peterkelemen: Nem a Fidesz bűne hogy ilyen mocskos állatkínzók vannak. Nem nézhetnek be minden lakásba.
Desischado
@division: Ne védd őket! Tüntettek az állatvédők tavaly, hogy változtassák meg a törvényt, a fülük botját sem mozgatták rá! Ganxtának meg minden elismerésem!
division
@Desischado: Nagyon sok állat szenved úgy hogy nem tudnak róla, ill. sok állat kerül utcára úgy hogy egyszerűen kidobják őket a gazdáik. Az viszont tény ha bizonyítást nyer az állatkínzás könyörtelenül meg kellene büntetni az elkövetőket.
1magyar
Na most ezért nagyra becsülöm Ganxta Zolit!!! Nagyon figyelemfelkeltő a kezdeményezés!
Desischado
@division: Ebben egyetértünk, én is sokszor gondolkodom rajta, hogy vajon hány állatnak szenvedés az élete, de ha keményen megbüntetnék ezeket a férgeket, az visszatartaná a többi bélférget is!
division
@Desischado: Nem biztos. Aki lop, embert öl, az általában akkor is folytatja ha kijön a börtönből. Halálbüntetés, kéz levágás...:-))
Desischado
@division: A halálbüntetés és a kézlevágás is jöhet. Elmenne a kedvük az állatkínzástól. Halál a gyerek és állatkínzókra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.