A rapper elkötelezett állatvédő, mindent megtesz a kutyákért.

Elképesztően kreatív kampánnyal állt elő az Állatvédőrség. Facebook oldalukon mától nyolc napon keresztül olyan fotók jelennek meg, amiken a kutyák és az emberek szerepet cserélnek. Így például Vásáry Andrét kivert emberként kutyák végzik ki, puszta szórakozásból, míg Zimány Linda egy kísérleti laborban senyved.

Kutyák miatt verekedett össze Ganxta Zolee egy félmeztelen fickóval – fotók

Fotó és nyitókép: Ripka Dániel/Állatvédőrség Facebook oldal

Az első fotósorozaton Ripka Dániel fotós a kutyaviadalok világát idézi fel. Ganxta Zolee a ringben verekszik egy félmeztelen férfival – a kutyák pedig a szorítón kívülről nézik őket. A kutyaviadalt kifordítva ábrázoló képeken a végén Zolee nyer.

De reméljük, leginkább a kutyák.

A rapper – és minden szereplő, közreműködő – ingyen vállalta a kampány elkészítését, hogy végre normális soruk legyen az állatoknak Magyarországon.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@division: Ne védd őket! Tüntettek az állatvédők tavaly, hogy változtassák meg a törvényt, a fülük botját sem mozgatták rá! Ganxtának meg minden elismerésem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@division: Ne védd őket! Tüntettek az állatvédők tavaly, hogy változtassák meg a törvényt, a fülük botját sem mozgatták rá! Ganxtának meg minden elismerésem!
division
@Desischado: Nagyon sok állat szenved úgy hogy nem tudnak róla, ill. sok állat kerül utcára úgy hogy egyszerűen kidobják őket a gazdáik. Az viszont tény ha bizonyítást nyer az állatkínzás könyörtelenül meg kellene büntetni az elkövetőket.
1magyar
Na most ezért nagyra becsülöm Ganxta Zolit!!! Nagyon figyelemfelkeltő a kezdeményezés!
Desischado
@division: Ebben egyetértünk, én is sokszor gondolkodom rajta, hogy vajon hány állatnak szenvedés az élete, de ha keményen megbüntetnék ezeket a férgeket, az visszatartaná a többi bélférget is!
division
@Desischado: Nem biztos. Aki lop, embert öl, az általában akkor is folytatja ha kijön a börtönből. Halálbüntetés, kéz levágás...:-))
Desischado
@division: A halálbüntetés és a kézlevágás is jöhet. Elmenne a kedvük az állatkínzástól. Halál a gyerek és állatkínzókra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél