Az ATV péntek reggeli Start című műsorában meglehetősen zavartan viselkedett Demcsák Zsuzsa, ami leginkább a Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel folytatott beszélgetés közben csúcsosodott ki.

Demcsák meglehetősen furcsán beszélt, többször is belegabalyodott a mondatokba. A Blikk úgy tudja, az interjú az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot. A csatorna sajtófőnöke, Kele Eszter megerősítette, hogy belső vizsgálat indul az interjú körülményei kapcsán. A lap úgy tudja a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre. Demcsák Zsuzsa a tervek szerint jövő héttől minden este beült volna az Egyenes beszéd műsorvezetői székébe, ám ez most kútba esett. Csak azután születik végső döntés az ügyben, ha Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről, de biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd az Egyenes beszéd.

A lap információi szerint Demcsák az ominózus interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázata a furcsa beszélgetésnek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel maximálisan a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedett.

Demcsák Zsuzsa a Borsnak így magyarázta a történteket:

„Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem.”

A műsorvezető sorsáról szerdán döntöttek, ITT írjuk, hogy mi lesz vele.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Nagy csinnadrattával távozott a TV2 csatornától, de megértettük hogy eztán az üzleti életben akar érvényesülni, a vállalkozását akarja fejleszteni (?).Eddig értjük. csak alig 2 hónap múlva megjelenik egy másik csatornánál, egyenesen egy politikai rovatban műsorvezetőként. Kétségbe vonom a szakmai felkészültségét és ezen a téren a szakmai gyakorlatát. Mindjárt kapott egy dörzsölt politikust, aki leradírozta a képernyőről.
Itt nem csak a nem csak a kialvatlanság jelentkezett, hanem az alkalmatlanság is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Már nem nézzük az ATV-t. Összefújt a szél minden szemetet. A régi jó műsorvezetők vajon hol vannak? Régebben minden délután néztem a betelefonálós műsort. Nagyon jó, felkészült riporterek vezették.
ittott
@quadrocopter: a védekezés kötelező...
vukkocska
Na végre észrevették, mennyire lehúzza Demcsák az ATV-t, ha még lehet erről szó egyáltalán. Demcsák miatt nem néztem az Egyenes beszédet, s őmiatta a reggelt sem. Lezüllesztették az egész csatornát ezekkel az "újoncokkal", akik azt sem tudják, ha kérdeznek valakit, talán illik meghallgatni a választ is. Egyszerűen, bunkók.
Grafix69
Biztosan az anyaszentegyház , élén a jó Istennel , kicsit megviccelte teve szájú Demcsákot , vagy Lézer Annyitisér Jankó kevert valami szart a reggeli konyakjába , vagy csak simán be volt rúgva.
vukkocska
@karma1: Csak Szanyi kapitány sokkal jobban bírja...
Veleda
@vukkocska: Szanyi kapitány egy tapasztalt politikus, dörzsölt róka, aki még a jég alól is kivágja magát. Kár, hogy Demcsák ezt nem vette komolyan, azt hitte, hogy rutin lesz a Szanyival műsort készíteni.Ne becsüld le a vita partneredet, ezt jó, ha észben tartja!!! + ehhez jön az alkohol mámor

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.