A színész nyakában egy hatalmas, nehéz lánc lóg.

Németh Kristóf is beállt azok közé, akik a felelős állatvédelmet hirdetik. Ganxta Zolee és Horváth Éva után ő is azért küzd az Állatvédőrség kampányában, hogy Magyarországon végre felelős állattartás legyen és megszűnjenek az állatkínzások. A színész a súlyos lánccal kikötött, gazdája kínozta kutyát jelenítette meg Ripka Dániel fotóin.

Csatlakozott a kampányhoz Dombóvári István is, akit kóbor emberként egy sintér fog meg, hogy aztán elvigye a gyepmesteri telepre.

Természetesen minden résztvevő ingyen vállalta a jótékony célú feladatot, így Zimány Linda is, aki kísérleti laborban senyvedő állatot alakít.

Fotók és nyitókép: Ripka Dániel/Állatvédőrség Facebook oldal

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Mint látható végig majd meg szakad úgy feszíti magát, mint egy idióta putriscigány kölyök... elég ciki azért ez az ő korában... már ennyi idősen megjöhetett volna értelme, hogy teljesn hiábavaló ez.. Nyilván...azért vállalta mert rájött mint sok elmerokkant gyúrós izomagy, hogy ha nem tudja mutogatni, akkor mégis miért izzad heti 5-ször 2-3 órát és szivatja magát, akkor mi értelme van egyáltalán? Ezért keresik a lehetőséget ezek a szerencsétlen izomagyak, hogy mutogathassák a testüket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél