Magyar részről a Momentum vett részt az Új Közép-Európa megalapításában. „A visegrádi négyeket felváltó”, határokon átnyúló együttműködést indított hétfőn Pozsonyban a Momentum, a lengyel Nowoczesna, a Progresszív Szlovákia és az osztrák NEOS. A Momentum közleményében azt írja: az Új Közép-Európa nevű formáció dinamikus, nyitott, cselekvő, az állampolgárokhoz közeli együttműködési platform, közös vízióval Európa és a régió jövőjéről. A pozsonyi eseményen részt vett a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért nevű európai parlamenti frakció elnöke, Guy Verhofstadt is, aki támogatja az új platformot. Az Új Közép-Európát megalapító négy párt közös közleményében azt írta: a visegrádi együttműködés különösen igényli az alapos átalakítást és újrakoncentrálást, ezért összefognak, hogy olyan Közép-Európáért küzdjenek, amely élére áll Európa megújulásának ahelyett, hogy ügyetlenül akadályozná azt. Ennek keretében rendszeresen konzultálnak majd, összekapcsolják kampányaikat és más...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igencsak árulkodó, hogy már a nevükben is Orbán bornírt tudatlanságából mazsoláznak!
Barmok, Közép-Európa az Németország és még néhány történelmileg változó országok együttese!!! =))
lampa laz
Ez a fiúcska nem a nép egyszerű gyermeke, erősen a felső tízezerhez tartozik. Értelmiségi család a gyökerekig vissza nyúlva, akik nem igazán voltak szenvedői soha az éppen hatalmon lévő rendszereknek, mindig megtalálták benn a helyüket. Trócsányi ügyvédi iroda gyakornokaként kezdte "felívelő" pályáját. Hát majd meglátjuk, h elitke a saját köréből mit fog összehozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.