Facebookon üzent és a mocskolódás abbahagyására kért mindenkit Demcsák Zsuzsa a múlt pénteki félresikerült Szanyi Tibor interjú kapcsán.

A Szanyi Tiborral készült interjú alatt meglehetősen fáradtnak tűnt Demcsák Zsuzsa, alig forgott a nyelve a kora reggeli interjú alatt és többször szinte összefüggéstelenül beszélt. A csatorna vezetősége az esetet követően levette Demcsákot a képernyőről, s azóta senki nem tudja, mit gondol a műsorvezető. Most Facebook oldalán üzent:

"Sziasztok! Azt gondolom, most jött el az ideje annak, hogy beszéljünk egy kicsit az ATV pénteki adásáról. Nem volt olyan médium, ami ne foglakozott volna a témával. Ma is számomra új, velem kapcsolatos mocskos hírekre ébredtem...

Ezt szomorúnak tartom, hisz nem pénteken vezettem először az adást, de nyilván annak nincs hírértéke. Nincsenek illúzióim, egy jó ideje már a médiában dolgozom, de ilyenkor mégis mindig meglepődöm az emberek rosszindulatán. Nem szeretnék magyarázkodni, de mégis azt gondolom, hogy azoknak a nézőknek, akik nyomon követik a munkámat, joguk van tudni, hogy mi áll a háttérben. Nem akartam a magánéletemről beszélni, de mégis megköveteli a helyzet. Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam. Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem számítottam, és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam. További részletekbe jelenleg nem szeretnék belemenni, így kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben és fejezze be a mocskolódó pletykákat. Köszönöm!"

Az ATV, mint azt megírtuk, ma dönt a műsorvezető sorsáról, a döntés ITT olvasható.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscsillag66
Demcsák miért nem mérte fel, hogy túl nagy falat neki az Egyenes beszéd. Maradjon ő csak a bulvár színvonalon. Ahhoz talán jobban ért. Az ATV sajnos megy lefelé. Miért nem veszik észre? És a Havas műsorát sem a műsorvezető miatt nézik, mert nem lehet őt kibírni, undorító, ahogyan állandóan fényezi magát, de a vendégek miatt nézhető a műsor!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."évek óta nem pihentem"...) (..." az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam"...

ezt pár százezer nő is elmondhatja...

..."a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem számítottam,"...

ezt szintén...ez a duma sajnos nem mentség.

ismétlem, nincs semmi bajom Demcsákkal, csakhát nem így kellene...
kiscsillag66
Demcsák miért nem mérte fel, hogy túl nagy falat neki az Egyenes beszéd. Maradjon ő csak a bulvár színvonalon. Ahhoz talán jobban ért. Az ATV sajnos megy lefelé. Miért nem veszik észre? És a Havas műsorát sem a műsorvezető miatt nézik, mert nem lehet őt kibírni, undorító, ahogyan állandóan fényezi magát, de a vendégek miatt nézhető a műsor!!!
Rózsika Hatházi
Miért sír ez a nő? Aki családanya, az mind túljut ezeken a dolgokon. Abban a rohadt átkosban voltam fiatal(de jó is volt, mármint fiatalnak lenni is), mi is kezdtünk iskolát a gyerekkel. A XI. kerületből jártam dolgozni Csepelre. Érdekes módon mi is buliztunk, háztartást vezettünk, gyereket neveltünk és helyt álltunk a dolgozóban. Belátom, hogy mára nőttek a terhek, de aki nem bírja a gyűrődést az ne vállaljon ilyen pozíciót. Egyébként, amikor először megláttam Demcsákot az "Egyenes beszéd"-ben rosszul lettem. Kérdezni nem tudott, a hangja oly halk volt, hogy fel kellett a tévét hangosítanom. Csak a kilónyi smink és más semmi. Miből gondolta, hogy Kálmán Olgát, a reggeli műsorban Bombera Krisztinát felül tudja űberelni? Szánalmas.
wagabund
@kiscsillag66: havas erős személyiségzavarban szenved, mégis alkalmazzák...úgylátszik a nézettsége egetverő..
wagabund
@Rózsika Hatházi: akkoriban az volt a természetes, amin ma meg sem lepődünk...ezt a nőt valószínű, hogy akkoriban vitték bölcsibe, de az anyukája nem panaszkodott...(hacsak nem a nevelőnő)
havasigyopár
Biztosan valamit bevett, vagy beivott, ez nem fáradság.
Grafix69
Nekem az tetszik :hogy évek óta nem pihentem :)))))) Na értitek évek óta .
cs.n.
@Grafix69: Ez tényleg érdekes, mert évek óta reggeli műsort vezet, eddig ki tudta aludni magát, vagy nemtudom. Tényleg, a romlott ballibek nem őt akarták egyszer kormányszóvivőnek? Csak aztán jöttek a polgári konzervatív körösztények, akik előkaptak róla valami aktfotót, hogy hát ez de felháborító. Azok, akiknek egy volt playboynyuszi államtitkáruk is van. :)
kiscsillag66
@wagabund: Igen, csak ahogy írtam, nem miatta nézik a műsorát, hanem a vendégek és a téma miatt.
vukkocska
@kiscsillag66: maradjon a bulvár színvonalon? Hát ott is siralmas volt. Nem nézem jó ideje a Mokkát pontosan őmiatta. Meg egyébként sem, amióta Vajna és bandája betette a lábát. Gusztustalanul belemászott Nótár Mary magánéletébe, az nem bántotta őt, csak a sajátja. És még ő beszél színvonalról? Persze, a bányász béka feneke is az.
kiscsillag66
@vukkocska: Az a baj, hogy nem tudja felmérni, hogy mire képes. Én sem nézem a TV2-öt, a Te általad felsoroltak miatt. Sajnálnám, ha már az ATV-t sem lehetne nézni. Még jó, hogy a HírTV sokkal jobb lett, mint volt. Kálmán Olga is javított a színvonalon, sok új műsor is lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.