A műsorvezetőnő rajongói és a kárörvendők nagy lendülettel (és többnyire helyesírás-ellenőrző nélkül) osztják egymást Demcsák Facebook-oldalán.

Az ATV-n frissen debütált műsorvezetőnő rögtön óriási lebőgéssel kezdett: az élő adásban, Szanyi Tiborral készített, rendkívül kínosra sikerült interjúja után felfüggesztette munkájából a csatorna, és egyelőre nem tudni, mi lesz a további sorsa. Demcsák Facebook-oldalán kedden reagált a történtekre, de mivel aztán nem jelent meg a főnökeinél, így továbbra sem tudni, kirúgják-e.

Rajongói és a kárörvendők azonban azóta is egymást osztják a műsorvezetőnő tisztázónak szánt posztja alatt, ellene vagy épp mellette foglalva állást, s persze elmondva a többi kommentelőt mindennek. Egyesek szerint megbocsátható baki, ami történt, bárkivel előfordulhatott volna, mások szerint aki nem bírja az italt, az ne egy buliban készüljön a másnap hajnali adásra. A hozzászólásokból szöveghűen, az eredeti helyesírást és szövegezést meg nem változtatva szemezgettünk.

Gnómok harca

Van, aki úgy gondolja, a műsorvezetőnő nem is hibázott, csak a tévécsatorna akar valamiért belekötni: "Kedves Zsuzsa! Nekem tetszett a beszélgetés. Őszinte, igaz, emberi. Lehet, hogy az a baj, hogy nem egészen a Csatorna szájíze szerinti kérdések hangzottak el. Nem lehet mindig mindenkinek megfelelni. További jó munkát és sok sikert az élet minden területén!"

Van, aki kevéssel is beéri, neki Demcsák meg se kell szólaljon, már készen van: "NE AD FEL ZSUZSA SOHA TE VAGY A LEHGÓJB CSATORNÁS ENYI!!!!!!! SZÉP OKOS INTELIGENS MÜSORVEZETŐ IJEN CSAK 1 VAN ám !!"

Van, aki mindezt kicsit árnyaltabban fogalmazza meg: "Kedves Zsuzsa! Én nagyon együtt érzek veled. Már ahogy néztem az adást szorítottam érted, mert világosan áttam, hogy nagy bajban vagy.

Nem is tudom nekem megamnak hány hasonló helyzetem volt, mikor amit addig felépítettem, a szemem előtt omlott össze percek alatt. Elég volt egy rossz, mondat, egy rossz dőntés, vagy viselkedési forma és megindult a láncreakció. Ilyenek bekövetkeztek sajnos az én közreműködésem nélkül is, de minimum három alkalommal magam tehettem arról, hogy a lábaim előtt heverő nemzetközi karrierem meghiusult. Mikor téged néztelek, ezek a történetek forogtak le a fejemben.

Te egy gyönyörű okos nő vagy, úrrá leszel ezen. Végy egy nagy levegőt, próbálj meg lazítani egy kicsit mielőtt bármit mondasz, vagy teszel, porold le magad és nyomás tovább! Sok erőt a továbbiokhoz!"

Mások nem ilyen megértőek

Szerintük Demcsák bizony be volt rúgva, és felesleges ezek után megpróbálnia szépíteni. És van, aki ezt elég lényegre törően fogalmazza meg: "Ezt a jellemtelen hülye k...vált el se mert menni a megbeszélésre. Biztos beteg lett nem. Zsuzsa húzd le magad a klotyon oda vagy való. Beképzelt és ostoba vagy de ahogy venulsz meg pialsz egyre rusnyabb vagy. Ja és hogy gerinced nincs azt már többször bizonyítottad de legalább már nem kell miattad elkapcsolgatnom a tv csatornákat. Köszi"

Van viszont olyan is, aki konstruktív javaslatot is képes adni: "Bekene baszni az osszes riporternek es politikusnak elo adasban es akkor legalabb oszintek lennenek. Az lenne az igazi egyenes beszed "

És van az arany középút

És van, aki csak rácsodálkozik minderre: "Azta! Mindentől függetlenül a hozzászólások gyönyörűen tükrözik a magyar többség értelmi szintjét... Ui: ne nézettek annyit tv-t, csak elbutít."

Azóta eldőlt a sorsa, erről ITT írtunk.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hol ,vagy? durbincs !,
Már ?csak te , hiányzol a, sorból , meddő ,kappan ,? szoknyácska ? magácska ,
desiro
@Aki Én: dubrincska ilyenekhez nem szól mert kínos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.