A műsorvezető a Facebook-oldalán maga jelentette be a hírt.

Demcsák Zsuzsának a tegnapi elmaradt találkozás(ok) után ma sikerült leülnie Németh Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával, és abban állapodtak meg: a műsorvezetőnő nem folytatja a munkát a csatornánál.

Kóros fáradtságra hivatkozott

Demcsák posztjában azt írja, amúgy kifejezetten jó hangulatú beszélgetés volt, és  közös megegyezéssel váltak el útjaik, sőt ő maga kérte felmentését:

A műsorvezetőnő mindössze pár hete igazolt a csatornához, a reggeli csevegős műsorok után komoly szakmai előrelépést jelenthetett volna neki a lehetőség, hogy az Egyenes beszéd című műsorban Kálmán Olga egykori székét kapta volna meg. Debütálása azonban több mint kínosra sikerült, Szanyi Tiborral készült interjújában olyannyira zavaros, összeszedetlen és dekoncentrált volt, hogy az ATV azonnal fel is függesztette.

A műsorvezetőnő munkájával állítólag egyéb gondok is akadtak már az elmúlt hetekben. Szakmai munkássága a tévénézőket is erősen megosztja, a véleményeikből itt szemezgettünk.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nocsak-nocsak?! Szokták volt mondani, hogy "az öndicséret büdös"! Milyen igaz ez a szólás is! Szilárddal együtt fényezték magukat múlt héten hétfő reggel...Egyből kikapcsoltam őket, s azóta reggelente soha be sem kapcsolom! Este csak Rónai Egon műsor vezetésekor nézem ezt a csatornát...Krizsó műsorát még szeretném, de éjszaka van sajnos. A többi meg nagyon nem köt le. Ami az ATV-nél lezajlott, tudatos beépítéssel okozott amortizáció. A legkedveltebb tv csatornámnak lőttek, pedig én aztán nem voltam komcsi, meg Gyurcsány párti régen sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Hát meg sem melegedett az annyira áhított székben, máris békegalamb lett... Reptette a Németh.
Eladott Ország
Zár a kocsma azért nincs ideje elköszönni, de nem is hiányzik senkinek. Most már jöhet neki is a munkaalapú társadalom.
quadrocopter
Ostoba ribi, gyorsan felmondott, mielőtt kib*szták volna!
silber13
@volvós4. Hogy tecc beszélni? Azt kellene mondani: szaporítja a saját testüket lízingelő hölgyek csapatát:-)
reagens
Láttam a Demcsák interjút. Nem remekelt a hölgy, viszont Szanyit bosszanthatta, hogy a kijelentéseinek alátámasztását kérte Zsuzsa!
Tényleg ciki!
evacica
Oda se kellett volna venni! Tiszta röhej, hogy egy Rónai Egon hagy egy Kálmán Olga szintet képes lenne hozni! Arról nem is beszélve, hogy nem is értem az ATV, hogy mi szüksége van egy állandó botrányokkal körülvett dolgozóra!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.