Az egész Alföldi Róbert elveszett kiskutyájával kezdődött, majd Puzsér macskapörkölt-receptjével tetőzött.

Durva poént eresztett meg Puzsér, feljelentették az állatvédők
Kép: Youtube

Mi is megírtuk, hogy vasárnap a fél ország Alföldi Róbert elveszett kiskutyáját kereste. Rozi szerencsére meglett, Puzsér Róbert viszont nem hagyhatta szó nélkül, hogy talán kissé indokolatlanul lett az ügyből ekkora szenzáció.

Mindössze azt akartam elmondani, hogy mennyire fájdalmas számomra egy ilyen típusú hírt úgynevezett politikai-közéleti felületeken olvasni. Úgy gondoltam, hogy ez a minőségromlás jele: a bulvár behatol a közéletbe.

- magyarázza kifakadását Puzsér. 

Majd cselesen úgy tesz, mint aki bánja tettét, és még elnézést is kér:

úgyhogy itt és most elnézést kérek minden kutyát, 444-et, Indexet és 24.hu-t kedvelő felhasználótól, Alföldi művész úrtól és valamennyi rajongójától, továbbá magától Rozi kutyától! Isten hozott újra otthon, Rozi kutya!

A folytatás viszont sokaknak okozhatott szívszélhűdést:

Engesztelésül engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy kiváló macskapörkölt-receptet. Könnyen és gyorsan elkészül, a hozzávaló pedig ott szaladgál a lakásban, a házban, az utcán. Így készítsd el ízletes ebédnek a macskádat, más macskáját és a kóbor macskákat:

A macskát jól megmossuk, megnyúzzuk, kibelezzük, kicsontozzuk és feldaraboljuk. Kölyökmacskából használjunk akár kettőt-hármat! A hagymát apró kockákra vágjuk, és...

- nem is idézzük tovább, senki ne próbálja ki ezt otthon!

Puzsér nyilván viccnek szánta a receptet, de nem volt mindenki humoros kedvében, aki olvasta. Az Állatmentő Sereg nevű csoport például odáig ment, hogy fel is jelentette a megmondóembert.

Elkeseredett harcot vívunk a felelőtlen állattartás ellen, szinte minden napra jut egy brutális állatkínzás, ez nem vicctéma!!!

Igen, vállaljuk: "nem értjük" a viccet, a szarkazmust, felháborítónak tartjuk az ilyen cikkeket!

Az újságíróknak felelőssége van a társadalom szemléletformálásában!

- írják, és mint a posztban olvasható, most már a nyomozóhatóságok feladata, hogy kiderítsék, ráhúzható-e Puzsérra a garázdaság vádja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.