A külgazdasági és külügyminiszter pénteken a hírhedt CNN amerikai televíziónak adott interjút a migrációs válsággal kapcsolatban. Mint elmondta, 2015-ben Magyarországot tömeges bevándorlási hullám sújtotta: négyszázezer ember lépett át a határon, akik megsértették a jogszabályokat, nem tartották magukat a rendelkezésekhez, és érkezésük félelmet keltett a magyarokban. Ezért kellett a kormánynak lépéseket tennie a déli határ megvédelmezésére. A külügyminiszter – aki az ENSZ-közgyűlés 72. ülésszakának általános vitáján vett részt a világszervezet székhelyén – az interjúban megismételte azt a magyar álláspontot is, hogy az Európai Uniónak a migránsok kötelező elosztására vonatkozó döntése veszélyes és rossz volt. Leszögezte, hogy Európa képtelen befogadni ennyi „menekültet”, és valószínűleg még több migránsra kell számítani. Az uniós tagsággal kapcsolatos kérdésre válaszolva Szijjártó Péter azt mondta, Magyarország számára a tagság előnyökkel jár, de az EU számára is előnyöket...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A Magyarországon átvonuló (nem ide igyekvő) migránsokat a kormány regisztrálatlanul küldte tovább a nyugatiak nyakába. Ez is törvényellenes volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil barom? Tucc má' magyarú'? Még nem? Ostoba csicska!
relatív
Az azért eléggé furcsa, hogy egy külügyminiszter egy hírcsatornát oktatgat (?), nem ?!

Vagy inkább röhejes !!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/szijj-1.png
Mivel az országot sikerült lepusztítani és félhülye disznószerelők kezére játszani, mára nincs
mivel házalni, nincs mit ígérgetni, ezért marad a napi Rezsiszilárddal, Szijjártóval körített
oligofrén hőbörgés. Ami álcázni hivatott azt, hogy a 2010-es fülkeforradalmi ígérgetések ellenére az ország nem, csak Orbán pocakja gyarapodott. Pont. Az Európai Uniónak pedig jó lenne mostmár a csodálkozó duzzogás helyett cselekedni. Hét évnyi elvarázsolt hitetlenkedés után most ott tartunk, hogy már bírósági ítéleteket sem hajlandó betartani a maffiakormány. Elég nagy görénység ezek fényében az egész országot büntetni, pellengérre állítani. A gennyes fekély terjed, és egyáltalán nem biztos, hogy Lengyelország határainál megállítható a kór terjedése. Szijjártó, te meg takarodj nyaralni, vagy told be magad a napról! Minden nap ünnepnap, amikor kussolsz és nem égetsz.
Eladott Ország
"Régi álmom vált valóra azzal, hogy New Yorkból egy hurrikán ideje alatt jelentsek be pénzügyi reformokat. Immáron ez is valóság már" – üzeni a miniszterelnök szóvivője az Irén hurrikánból.
hircsarda.hu/wp-content/uploads/2011/08/hurrikan20peti.jpg
Nem rontott Szijjártó fodrásza kakadú búráján.
img.444.hu/szijjarto-ep-strasbourg-ck.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.