Vasárnap este az ATV-n látható #Bochkor című műsor felvételén egy külföldi hír kapcsán vetődött fel a kérdés, a vendégek közül ki kinek adná oda a veséjét, ha ezzel megmenthetné a másik életét.

Hajdú Péter most gondolkodás nélkül odaadná a veséjét Sarka Katának

(Illusztráció: YouTube/TV2Magyarország)

Szabó Zsófi arról beszélt, hogy ő odaadná Hajdú Péternek a sajátját:

„Hét éve jelen vagyunk egymás életében, és az, hogy a barátságunkban vagy a munkakapcsolatunkban vannak hullámvölgyek, az teljesen más kérdés. De például én Katának ugyanúgy odaadnám” – jelentette ki, utalva Sarkával való, jelenleg nem túl szoros viszonyára.

„Tök fura, Katának, bár válófélben vagyunk, én is odaadnám. A gyere­keim anyja, és tudom, hogy ha elveszítenék őt, akkor nekik rossz lenne” – mondta erre Hajdú, mire Szabó azt kérdezte, akkor is odaadná-e nejének a veséjét, ha nem lennének a gyerekek.

„Átgondolnám, de most biztosan odaadnám” – vágta rá az Esti Frizbi műsorvezetője.

(Blikk)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az életnek nem túl sok nagy kérdése van, amivel kapcsolatban Hajdú Péter lenne az első
humanoid, akit mindenáron megszólaltatnék és kikérném a véleményét, de ezzel mások nem így vannak, és valamelyest jogosan. Már amennyiben – tetszik, vagy sem – a bulvármocsár koronázatlan királyáról beszélünk, akit olyan szinten emelt roggyant vállaira a magyar társadalom bármelyik csatorna előtt hivatásszerűen butuló része, hogy ma már ott tart: bármely megszólalásával csuklóból fikázhatja az olyan névtelen senkiket, mint mondjuk Friderikusz Sándor. Hát hiszen őhajdúpéterségével szemben a kutyát nem érdekli Friderikusz. Neki van nézettsége, van rá kereslet, Friderikusz meg gondolkodjon el rajta, miért nincsenek zsíros megrendelései. (Innen is üdvözlöm Németh Sándor ATV-tulajdonost, ócska hittérítőt, aki felületet biztosít a salakanyagnak.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Most a vese lenne soron? Eddig a pénztárca volt. Változnak az idők...
Cicamama55
Nem érdekel. Még egyszer mondom, hogy mindenki megértse: Nem ér -de -kel! Sem a képük, sem a hangjuk, de még a róluk írott cikkek sem!!!@Eladott Ország: Maximálisan igazad van!
wagabund
amikor gyakorlatilag nulla a tét,akkor könnyen igérünk...aztán ha tényleg baj van, akkor sehol senki...
most szem nem maradt szárazon, de ismervén az igérőt...Sarka ne dőljön elégedetten hátra...
volvós
Szerencsétlen kócsagpetya !!! Neki nem a veséd kell,
hanem a több milliárd, amit eltagadtál előle !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.