Ha nem fizet, háromszáz napot kell leülnie.

Ittas vezetés miatt a bíróság egy évre eltiltotta a vezetéstől Kabai Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy tagját. Ezenkívül háromszázezer forint pénzbírságot is ki kell fizetnie – írja a borsonline.

Tájékoztatjuk, hogy K. László ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon indult büntetőügy 2017. szeptember 13-án jogerősen befejeződött. A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. A bíróság az egy napi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén szabadságvesztésre kell átváltoztatni. A bíróság a járművezetéstől eltiltás tartamába beszámítja a 2017. augusztus 6-a óta eltelt időt

– adta hírül a Fővárosi Törvényszék.

Egy évre eltiltották a vezetéstől az Irigy Hónaljmirigy tagját

A Borsnak Kabai  korábban azt mondta, nem gondolta volna, hogy maradt alkohol a szervezetében, ezért ült autóba, és nem igényelt sofőrszolgálatot.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: Youtube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez nem két korsónyi sörnek tűnik, Lacika. Hacsak, a korsó mérete nem vödör volt. Az a pár feles közben szóra sem érdemes, nem igaz?
wagabund
kedvelem ez a faszit, de az egész csapatot is..

asszem nem meri bevállalni a háromszáz napot...ott a sitten nem biztos, hogy mindenki díjazná a humorát..gyanítom, inkább fizet.
Veleda
Szedte- vette teremtette Lacika. hát szabad ilyent csinálni? Nem, nem szabad. Ha böribe kerülnél, nagyon hiányoznál!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.