Tavaly januárban engedték ki a börtönből négy hónap után Lagzi Lajcsit. A zenész ügyvédje pontról-pontra elmondta, hogyan védekeznek majd.

Galambos Lajos letartóztatásának oka, hogy mocsai birtokán, valamint a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók. A mocsai lakóházban több mint tíz év alatt, a tatai apartmanparkban több mint öt év alatt 3,5-30 millió forint kárt okoztak a közüzemi szolgáltatóknak az elfogyasztott, de ki nem fizetett közüzemi díjak miatt. A zenész, egy társa és felesége ellen lopás és vesztegetés a vád.

Így akarja kimagyarázni Lagzi Lajcsi az áramlopást

(Fotó: YouTube/Hír TV)

Jelen állás szerint, ha minden jól megy, december 6-án – többszöri halasztás után – megtartják az első ülést.

A zenész ügyvédje a Hír TV Riasztás című műsorának nyilatkozott: pontról-pontra elmondta, hogyan védekeznek majd.

A kedden este adásba kerülő riportból kiderül, hogy az újabban asztalosként dolgozó Galambos Lajosnak azért nincs gázszámlája, mert fával fűt. Állításuk szerint Lajcsinak nem volt élő szerződése a vízszolgáltatóval sem, s azért nem volt áramfogyasztásuk, mert benzines aggregátorral oldották meg az áramellátást.

A lakóparkban történt illegális gázelvezetéssel kapcsolatban azzal védekeznek, hogy egy bérlő a bűnös. Állítólag tudják is, hogy kicsoda, de nem akarják megnevezni.

(24.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Remélem nem fogják elhinni neki ezt a védekezést. Nálunk is van cserépkályha és gázkonvektor is.Próbálunk úgy spórolni a gázzal,hogy tavasztól őszig hordjuk haza a fa ágakat,vagy ha látjuk,hogy valahol kivágnak egy fát,megkérdezzük elvihetjük-e? Így egy héten 1x befűtök a cserépkályhába és ha nincs erős mínusz kinn,akkor 2 napig megoldott a fűtés.Főzni viszont mindenképp a gázzal kell és szerintem Lajcsinál is az asszony gázzal főz.Nem tudom mekkora lehet az a lakópark,de kizárt,hogy nem tűnt fel a lakóknak a túl olcsó gáz és villany.Igaz,már eredetileg úgy hirdette a lakásokat,hogy alacsony rezsivel rendelkeznek.Ha tiszta a lelkiismerete,akkor nem értem miért kellett megvesztegetni a szolgáltató embereit. Az mondják tudják,ki buherálta meg a gáz és villany órákat,az egyik bérlő,csak nem akarják megnevezni. Ha nekem a szabadságom és a gyerekeim élete múlna azon,hogy megmondom ki miatt hurcolnak meg,akkor abban nincs semmi szégyellni való. Csaló,simlis vagy Lajcsi,ez az igazság.Úgy látszik kevés volt az a pénz,amit összetrombitáltál és még a csapból is te folytál. Így jár az,aki mohó. Remélem egy darabig nem lesz gond a fűtésed kifizetésével.A gyerekeidet sajnálom,remélem nem apuka természetét öröklik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Kamupasi-kamuduma ! = Eyy jó Ügyvéd és az idő mindent megold ...= elfelejt...
human
Hát erre rohadt kíváncsi leszek.
De fogunk még furcsa védekezésekről olvasni a Quaestor perben is. Csak az még vagy 3-4 év mire bíróság elé kerül.
lampa laz
Trombitás, már csak egyet kell hazudnod a többi mellé, hogy azt sem tudod hol van mocsa+tata.
KisGenyo2
Hihető sztori... Lehet, hogy ott se voltak.. XD
staro2
Lajos-Lajos, ugye meg vannak a benzinszámlák az aggregátorhoz?
Eladott Ország
Honda EU 20i csendesített áramfejlesztő Zajszintje is : 90 decibel. Az aggregátort külön hangszigetelt épületbe helyezték, vagy a föld alá aknába? Ugyanis az előírás a 27/2008. (XII. 3.) KvVM-EüM együttes rendelet szerint:
Lakóterület (kisvárosias, kertvárosias, falusias, telepszerű beépítésű), különleges területek közül az oktatási létesítmények területe, a temetők, a zöldterület: Határérték (LTH) az LAM megítélési szintre (dB) éjjel 22-06 óra, 40 decibel. Ez sehogy nem jön össze még csendesített üzemű áramfejlesztővel sem, vagy lenyelték a zajt a lóvéval együtt. Itt már nem csak a lóláb lóg ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.