Az elektronikai kiállításon szabályos zaklatásnak volt kitéve az élethű Samantha. „Az emberek összefogdosták Samantha melleit” – panaszkodott egy 3 ezer fontos intelligens szexbaba tulajdonosa. A babát ugyanis „erősen szennyezetten” kapta vissza egy tech vásár után. Samantha fejlesztője, a Barcelonában élő Sergi Santos elmondta, hogy a Linz-ben tartott Arts Electronica Fesztiválon a látogatók úgy bántak a babával, mint „valamiféle barbárok”. A játék – amely intelligensen tud reagálni az érintésre és a beszédre – mocskos és törött volt a férfiak szüntelen érdeklődése után, ezért szervizbe kellett vinni. Az osztrák média szerint Samantha nyögdécsel, ha valaki a mellét masszírozza. Santos szerint Samatha mellét, lábát és karját össze-vissza fogdosták, eltört két ujja, és csupa mocsok volt, amikor visszakapta – írja a Metro.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@durbincs: Perverz állat, te az ilyen cikkekre maszturbálsz? Rohadt szarul nézhetsz ki, ha a legutolsó nő sem foglalkozik veled!
quadrocopter
@durbincs: Magyarázkodsz, perverz állat, magyarázkodsz? A gyakorlat szerint találsz valamilyen szextémát, azonnal benedvesedsz, csicska!
Beteg állat vagy, csicska, esély van rá, hogy hamarosan becsuknak téged szexuális bűncselekmény tárgyában!
Szőrös a tenyered csicska, Már nem?
Cicamama55
Kezd ezekből a cikkekből nagyon elegem lenni ezen az oldalon! Nincs ennek az oldalnak gazdája?! :(((((
kokopelli
@quadrocopter: az egész család férfitagjai (?) ott voltak a nagy taperoláson,
és utána váltották egymást a klotyófülkében egy csendes utójátékra! ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.