Mága Zoltán Facebook-posztban kelt ki a lányát támadó, "saját sikertelenségük miatt elkeseredett emberek" ellen. 

Mága kikelt a lánya koncertje miatt élcelődők ellen

(Fotó: YouTube/Mága Zoltán)

A napokban több közéleti szereplő is felszólalt egy Facebook beszélgetésben azzal kapcsolatban, hogy Mága Zoltán lányával van teleplakátolva a főváros. Mága Jennifer nagyszabású koncertre készül, ezzel kapcsolatban élcelődött Várkonyi Andrea és Sebestyén Márta Tereh Istvának, az Első Emelet egykori menedzserének a témáról írt posztja alatt. 

Mága Zoltán reakciójában többek között arról ír, hogy "időnként a sikertelenségük miatt elkeseredett emberek, akik már jórészt elvesztették népszerűségüket, ismertségüket és olykor egzisztenciájukat, úgy próbálják magukra felhívni a figyelmet, hogy másokat pocskondiáznak..."

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
@karma1: ok... vegyük ki Rácz Aladárt és tegyük a helyére Dankó Pistát... :) Még képlékeny az anyag. Az észrevételt köszönöm!
karma1
@Equus1: Nem nyert... Danko Pista is kivalo primas volt...:o))) Ma'ga mellette is elbujhat a fuggony moge... :o)) Tudod, Kedves, akiknek a neve igy egybol beugrik Neked, azok a koruk legfelso szintje volt...:o))) Nem nyero meg Cinka Panna es Rigo Jancsi sem...:o)))))
Equus1
@karma1: hát... bocsi... ebben a dologban... nem szívesen ugyan, de kénytelen vagyok elismerni: vitaképtelen vagyok. A viselkedési attitűd alapján formálódott a véleményem.
karma1
@Equus1: Akkor is imadlak, na...:o))) Zenesz (is) vagyok, magat a ciganyzenet nem szeretem, de speciel a fent emlitettek klasszikusok...:o))))) Kulonben is minden OK, ugye tudod?...:o))))
karma1
@Equus1: Koszi, Kedves...:o)))) (Az Experidance Fergetegeset ne hagyd ki! Eletre szolo elmeny! Eletem banata, hogy elvbol nem keszitenek semmirol sem DVD felvetelt, igy nem tudtam magammal hozni a "csodat"...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.