Fábry Sándor 2 év után adott interjút, melyben több kényes kérdést is érintettek.

A humorista beszélt arról a Blikknek, hogy úgy érzi a kapcsolataiban sikeresen tömi be a politikai árkokat. Elmondta, hogy politika miatt nem rúg fel barátságokat. A Rádiókabaré fellépőit is büszkén sorolta, mint egy bizonyítékként a politikai pluralitásra. Nyilvánosan viszont nem véletlenül nem szólalt meg közéleti kérdésekben az elmúlt két esztendőben. 

Fábry két év után megszólalt: a politika miatt nem rúgja fel a kapcsolatait

(Fotó: YouTube/Hír TV)

"Barátságok, emberi kapcsolatok sínylik meg, hogy megmerevedtek a politikai frontvonalak. Ennek első számú vesztese a kulturális élet. Én ezt a helyzetet nem szeretném tovább amortizálni."

Felkérte a Heti Válasz egy páros interjúra Bödőcs Tiborral

"akivel remek a viszonyom, de köztudomású, hogy nem árulunk egy politikai gyékényen. Nem vállaltam. Már nincs hozzá kedvem."

Elmondása szerint igyekszik gesztusokat tenni a más gondolkodásúak felé és tartani ezeket a barátságait. Wahorn Andrással együtt pecáznak, csajokról és festményekről beszélgetnek politika helyett, Farkasházynak is gratulált a minap egy írásához. Egyszer azonban megalázó helyzetbe került:

A gyártásvezető felhívta Gálvölgyi Jánost, aki annyit mondott: „Fábry? Ilyen nevet nem ismerek.”

A Fidesz politikájáról szólva azt mondta:

"Egykoron azt hittük, a politikacsinálás értelmiségi feladat. Mára kiderült: nem az. A Fidesz az értelmiség körében rendkívül sok szavazót vesztett. Az egyszerű üzenetek, a migránsozás, a sorosozás viszont megszólít egy teljesen más típusú szavazóréteget. És ez Orbánnak jó, mert politikai hasznot hoz."

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Ide is nyalok, oda is nyalok, aztán kurvára megsértődök ha rám verik a cinket,, !!!
Idefigyelj te ,,vonalkódos,, barom te már lejárattad magad teljesen, ne csodálkozz, hogy sokan ,,nem is ismernek,, téged, egészségedre a fütyisz körbe csókolása, a seggnyalásod immár beérett !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@F_Viktor: A stílusához mérten visszafogott volt, erősebb kritikát kellett volna megeresztenie. Vagy csak ezt a megjegyzését fejthette volna ki, h milyen undorítóan viselkednek a szavazatok megszerzése érdekében, h pont azokra hajtanak akiket a 8 év alatt az árokba hagytak vergődni, ha nyernek a segítségükkel, be is temetik őket. A fidesztől elpártolt értelmiség sajnos elég későn vette észre az aljas húzásokat, ennek ellenére hallgatnak mint szar fűben, pedig ezeknek a csalódottaknak kellene elmesélni, h hogy vezette meg őket orbán, bár gondolom szégyellik.
Desischado
Hitvány alak, nálam nincs hitele, az biztos. Utálom, és megvetem.
human
@Desischado: Voltam egyszer egy Fábry Show-s felvételén még fénykorában. Hát olyan szépen megmutatkozott az egója a közönséggel szemben is. Úgyhogy nem volt nehéz úgy döntenem, hogy az életben többet nem megyek Fábry showra. Nem is néztem utána többet.
Kookas
@human: én a heti rádiókabaréban szoktam hallani csak azt nem értem hogy az anekdóta mióta kabaré szám és hát köpök egyet ha ő is szerepel benne .meg jegyezném hogy ott ő a főnök.
human
@Kookas: Farkasházit kirúgták, őt meg szívesen beült az előmelegített székbe. És még talán büszke is volt erre.
sokanvagyunk
"...Már nincs hozzá kedvem." - Vele kapcsolatban is már régóta sokan vagyunk így.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.