Zürich kantonban vasárnap a nép referendummal úgy döntött, hogy leállítják a menekülteknek és bevándorlóknak ingyen osztott szociális segélyt. Ez mintegy 5600 szír, afgán és iraki embert érint, akik a svájci kantonban élnek. Nekik nem adtak menedékjogot, de a hazájukban uralkodó állapotok miatt egyelőre nem lehet őket oda visszaküldeni.

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ők holtig tartó vendégségbe jöttek, nem dolgozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
@durbincs: ezek jó gondolatok, de így kicsit olyan, mint a nyersen falra dobált vakolat... bocsi
Equus1
@durbincs: én ezt vágom, de nem mindenki... ha adhatok tanácsot... fejtsd ki bővebben. Pl. Utálnám, ha olyanok basznának seggbe, akiket álmomban sem szeretnék látni, mint mondjuk harrach nagyűr vagy éppen kövér Köthelessy még nagyobb űr... :)
Eladott Ország
Mohamed próféta azt mondta, hogy az evilági életben három dolgot szeretett, az egyik az imádság, a másik a jó illatok, a harmadik pedig a házasélet. A munkát nem említette.
Equus1
@Eladott Ország: nem is volt ez olyan hülye... szeretem, ha imádnak,... szeretem a jó illatokat (a hüvelyé is köztük van),... ha házaséleten a dugást kell érteni, akkor ebben is egyetértünk, de nem a kecskékkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.