Az eltelt öt év a súlyos betegség esetében vízválasztó.

Úgy érzi, túl van a kritikus időszakon és megúszta a rákot Havas Henrik – írja a Blikk.

Havas: Megúsztam a rákot

A Táncsics Mihály-díjas újságírót öt éve kellett megoperálni, drasztikus beavatkozáson esett át, amelynek minden bizonnyal az életét köszönheti. A kezdetben bélgyulladással kezelt Havasról a műtőasztalon derült ki, nagyobb a baj, mint gondolták orvosai, ám a beavatkozás jól sikerült és a jelenleg az ­ATV-n dolgozó műsorvezető azóta is tünetmentes – márpedig az azóta eltelt öt év a súlyos kór esetében vízválasztó.

Nálam nem találtak daganatot, csak rákos szöveteket

– mesélt a betegségéről Havas Henrik a Story4 TV ArcKép hétfő esti című műsorának promóvideójában a riporter Kadarkai Endrének.

Az operáció ettől függetlenül fontos volt és Havas azt sem titkolta, komoly, többórás beavatkozáson esett át.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Akiknek daganata / Rákja/ volt és nem halt bele,az csak Tünetmentes ...,akár meddig is él ! Igaz vannak akik emlegetik az öt -tíz évet,de akkor is csak tünetmentes ! A sugár és kemo meg meg tészta !
Edmond Dantes
Hát azt nem állítanám,hogy tünetmentes.De arról nem a rák tehet,hogy elfogadja,hogy tanár úrnak szólítsák,hogy traktálja a közönséget a magánügyeivel,a spanyolországi unokáival,azzal,hogy ő milyen módos,azzal,hogy a felesége a fürdőkádba utána viszi a kávét,narancslevet,továbbá másfél éve tudjuk róla,hogy ő mindig is MDF-es volt (aztán a Horn kormányban szerepet vállalt volna!),hogy ő sváb,hogy a kersztény-konzervatív nyakában hivalkodóan keresztet lógat,show műsort csinál a ma kockázat nélküli gyurcsányozásból,ha épen a Jobbik szavazóinak akar nyalni,akkor elmeséli,hogy az a apja a németekkel védte a budai várat (korábban ezt sem mondogatta)...stb.Ennyi hülyeség egy embertől kimondottan szórakoztató,ezért én szívesen nézem,de röhögök rajta.Viszont javára írom,hogy időnként ő is beleröhög a saját ostobaságaiba.
kiscsillag66
Nagyon unalmas már a betegsége, nem kellene állandóan erről beszélnie. És nem kellene gyurcsányoznia sem annyit. Engem rettenetesen idegesít! Na és a dadogása! Nem képes egy mondatot értelmesen kimondani. Nem beszélek arról, mekkora bunkóság, amikor durván rászól a vendégére! Nem miatta, hanem a téma és a vendégek miatt nézhető a műsor.
wagabund
..."Havas: Megúsztam a rákot"...

ezt minden alkalommal elmondja a szembejövőknek, bárkik is legyenek...
...halkan kérdezem, a ráknak is szólt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.