Tóth Gabi és Vera kapcsolata a mai napig is zökkenőmentes, ami annak köszönhető, hogy gyerekkorukban számtalanszor kiálltak egymásért.

Gabi őszintén vallott arról, gyerekkorában milyen közel állt hozzá nővére, akivel ráadásul közös szobában laktak. Sokszor szorultak arra, hogy megvédjék egymást:

Mint a legtöbb gyerek, természetesen én is szenvedtem gyerekkoromban az iskolai bántalmazástól, cikizéstől, kirekesztéstől, de nekem nagyon sokat segített a családom. Szerencsés vagyok, hogy van egy nővérem, akivel egy suliba jártunk. Mindig megvédtük és segítettük egymást azokban a durva időszakokban, amikor minket pécéztek ki

– mesélte a Borsnak.

Elárulta azt is, a sok viszontagság végül megedzette, és ma már igyekszik kerülni a konfliktusokat:

Nagyon kis visszamaradott, görbe hátú, félős lány voltam. Lehet, hogy azért vagyok most ilyen, mert megedzett az élet. (…) Nyilván a nővéremet kellett sokszor megvédenem, mert őt nagyon sokszor bántották. Főleg verbálisan. De mindig kiálltam mellette. Verekedésig szerencsére sosem fajult ez a történet. Vera elé álltam, leordítottam a fejüket, és megmondtam nekik: Ti vagytok a cikik! Én is ugyanúgy viszonoztam a bántást, mert nem tudtam, mit csináljak. Ezt most csírájában próbálom elfojtani, főleg a közösségi oldalamon.

A testvérpár most ismét jóformán közösen él, hiszen egymás szomszédságában vettek egy-egy budai lakást, ahová összesen három kutyával és két macskával költöztek be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.