A közönségkedvenc Fatmagül után ma újabb népszerű török sorozat érkezik a TV2-re. Hétköznap délutánonként a Kuzey Güney férfi sztárjával, valamint a Piszkos pénz, tiszta szerelem női főszereplőjével indul a Bosszú vagy szerelem.

Újabb török sorozat indul ma a TV2-n

Az új sorozat főhőse az a Kivanc Tatlitug, akit a TV2 nézői már jól ismernek a Kuzey Güney: Tűz és víz című sorozatból, mint Kuzey, partnere pedig Törökország egyik legnépszerűbb színésznője, Tuba Büyüküstün, akit az Izaura TV-n jelenleg is futó Piszkos pénz, tiszta szerelemben láthatnak. Ezúttal olyan szerelmespárt alakítanak, akiknek a családjaik ősi ellenségek.

Újabb török sorozat indul ma a TV2-n

A dél-amerikai telenovelláknak méltó versenytársai lettek mostanra a török sorozatok, a TV2 Csoport igyekszik folyamatosan a legújabb szériákat elhozni a magyar nézőknek. A Fatmagül átlagosan félmillió nézőt ültetett a képernyők elé, ezzel idősávjában a TV2 megszerezte a piacvezető helyet. Mától egy hasonlóan fordulatos történetet követhetnek a romantikus sorozatok kedvelői.

Újabb török sorozat indul ma a TV2-n

A sztori röviden: Tahsin a Korludag család feje, a vagyona és a nagy társadalmi befolyása miatt mindenki tiszteli, és retteg is tőle. Két gyermeke van: fia, Korhan nagy csalódás az apja számára, míg lánya, az okos és szép Sühan, a büszkesége. Korhan feleségének nem sikerül teherbe esnie, ami feszültséget kelt a családban, Korhanék félnek, hogy Sühan örökli majd a Korludag vagyont. Ezért Korhan felesége elhatározza, hogy megöleti Sühant.. Eközben egy rejtélyes idegen tér vissza az Isztambul melletti kisvárosba, és egy nőt vesz észre, aki képtelen fékezni megvadult lovát. A férfi azonnal a segítségére siet, és hamar megtudja, hogy a csinos nő nem más, mint Sühan, Korludağ lánya. Úgy érzi végre méltó bosszút állhat a nagyhatalmú férfin az apja haláláért. Vajon Cesurt megállítja a szerelem és lemond a bosszúról?

A szereplőket Kivanc Tatlitug felesége, a stylist Basak Dizer öltözteti, ők ketten a török sztárvilág közkedvelt szerelmespárja.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
OK. Nyilvánvaló, hogy a Propeller fideszközeli kezekbe került.
maci0427
Fogalmam sincs ,hogy mi ez a nagy török kitörés...,Magyarországon ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.