Az ismert tévés műsorvezető saját Facebook-oldalán írta meg, hogy letartóztatták Izraelben, ahol órákat töltött a börtönben.

Ez az a nap, amikor letartóztattak, börtönbe zártak, órákon át vizsgáltak, távol tartó végzést kaptam, majd közölték: a múlt héten, miközben az utcán ételért és pénzért koldultam, és megtámadtam egy nőt, mert nem adott. Az izraeli rendőrség bizonyítékok híján elhitt a nőnek mindent, amit állított

- fogalmazott a posztban.

Izraeli börtönbe került Steiner Kristóf – elképesztő dologgal vádolták meg

Fotó: Facebook/Kristóf Joseph Steiner

Steiner Kristóf hozzátette:

A rendőrségi bejelentés szerint megtámadtam egy idős asszonyt, miután hiába koldultam pénzt és ételt, visszautasított. A nő állítja: a halálát kívántam, ököllel vertem a kocsiját, majd Özge pórázával kezdtem ütni őt. Nem koldultam. Nem verekedtem. Nem kívántam senki halálát. Tényleg rámutathatok valakire, hogy az nekem támadt, és az illetőt bizonyítékok hiányában is letartóztathatják? Őszintén sajnálom mindazokat, akik egy ilyen rendszer áldozataivá válnak, és nem tudnak kiállni önmagukért – én szerencsés vagyok, mert bár az "ügyem" nyitott, és nyomozás folyik ellenem, ma este itthon alszom. Köszönöm a szerelmemnek, Nimrod Dagannak, és édesapjának Ezra Dagannak, hogy hat órán át várakoztak a rendőrség ajtajában, és Sára Salamon barátnőmnek, hogy minden követ megmozgatott, hogy bejuttasson nekem a böribe egy vegán szendvicset – de ami ezt illeti, még ahhoz sem volt jogom.

A tévés kijelentette:

Természetesen az eset nem marad annyiban. Nem seperjük szőnyeg alá a mocsok viselkedést, az emberi bántalmazást, a hatalmi és bürokratikus rendszer tökéletlenségével való visszaélést. Nem ilyen világot álmodtunk magunknak – és addig harcolunk a magunk békés eszközeivel, amíg nem győzedelmeskedik az igazság.

Forrás: Facebook/steiner.kristof

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

PUMPED
Mózes lejön a Sinai-hegyről, népe már nagyon várja:
- Na mit mondott az Úr?
- Hát, van egy jó meg egy rossz hírem...
- Kezd a jóval!
- Sikerült lealkudnom 10-re...
- Hurrá! Na, és a rossz?!
- A paráználkodást nem sikerült kivetetne vele...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
PUMPED
Mózes lejön a Sinai-hegyről, népe már nagyon várja:
- Na mit mondott az Úr?
- Hát, van egy jó meg egy rossz hírem...
- Kezd a jóval!
- Sikerült lealkudnom 10-re...
- Hurrá! Na, és a rossz?!
- A paráználkodást nem sikerült kivetetne vele...
szep napot
A bortonben egybol rohant a zuhanyzoba 4-5 szappannal.
mackoka46
Bármikor, bárhol, bármit megtehetnek velünk. Ez van sajnos. Annyi emberi méltóságunk sincs, mint egy leesett mákszemnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.