Sokan jártunk már úgy égetett tésztából készült édesség elkészítése közben, hogy gyönyörűen feljöttek a fánkok, de amikor lekapcsoltuk a sütőt összeestek. Ma egy olyan ekler fánk receptet osztok meg veletek, amit képtelenség elrontani, nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető, valamint mennyeien finom. A krém is egy egyszerűbb változat, mint ami az eredeti ekler fánk receptben található, de ez is tökéletesen illik a fánkunkba. >>> SüssVelem.com

Forrás: sussvelem.com
Feltöltő: Kunzer Fruzsina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez már nem igazi Ekler fánk amit pudingból készült krémmel készítik.
Kunzer Fruzsina
@szaboria1: Nem írtam, hogy ez az eredeti, igazi Ekler fánk receptje. Nem kötelező így készíteni.
szaboria1
@Kunzer Fruzsina: Bocs de nem tehetek, róla de ma már sajnos sok cukrász is a mű pudingból készíti. Én még habos csokoládés krémmel ismerem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.