A kiváló képességeiről kevésbé, őrült viselkedéséről és meztelenkedéséről annál inkább ismert VV Vivien úgy döntött, ennyi épp elég neki a 15 perc hírnévből.

Vivi a Facebook-oldalán tette közzé a hírt, amit fájlalunk, hiszen így rengeteg további bizarr pillanatától foszt meg minket.

Gondolom, már sokatoknak feltűnt, hogy nagyon ritkán jelentkezem és ha posztolok is, az sem valami sokatmondó... Mióta véget ért a ValóVilág, az életem megváltozott, DE nem jó irányba! Mindig is kaptam bántást azért, mert "fura" vagyok és soha nem találtam a helyemet sehol. Nagyon vágytam rá, hogy a műsor általi ismertség majd segít magabiztosabbnak lenni és megtalálni a helyem a világban. Sajnos nem így lett! A 2017-es évem 95%-ban boldogtalansággal telt és amiről azt hittem, hogy az év legjobb dolga lesz, most már az is fájdalom

- írta a szőke lány, akit kicsit azért megsajnáltunk ennek hallatán – de mérget azért nem vennénk rá, hogy soha többé nem hallunk róla.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azt se tudtuk, hogy egyáltalán itt van ))))))))))))))))
RonaGyuri
a klasszikus Jereváni rádiós vicc szerint.
Nagy nyilvánosság előtt kurvának neveztek, mit tegyek?
Ne járjon olyan társaságba, ahol ismerik! =))
KisGenyo2
Festesd át a hajad, költözz másik településre és próbálj meg az eszed és erőd útján boldogulni, ahogyan a többi ember. Hidd el menni fog, és még boldogságot is hozhat a sikerélmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.