Sebestyén Balázs szerda reggel a Rádió 1-en pécézte ki Bochkor Gábor legújabb produkcióját. Szerinte az ATV-s műsor egyértelműen a Gyertek át! koppintása.

Balázs úgy véli, #Bochkor beszélgetős műsora túlságosan hasonlít a Gyertek át című produkcióra, amelyet ő maga vezetett:

A #Bochkor egy laza „Gyertek át” koppintás egyébként, ahogy láttam. A kanapé, ketten ülnek, egy műsorvezető középen. Dombi, Kabát, Zsófi, az elsőről láttam képeket. Hát, mondom, ez egy „Gyertek át”-díszletben egy „Gyertek át” koppintás, csak hát rosszabbul, és nem az a tematika, mert mi játszunk, ők meg híreket beszélnek

– jelentette ki.

A Blikk megkereste Hajdú Pétert, Bochkor Gábor műsorának producerét is. 

A két műsor legfeljebb a kanapék színében hasonlít. A Gyertek át alapvetően egy gameshow, vagyis vetélkedő, míg a #Bochkor egy talkshow. Egyedül abban látok még hasonlóságot, hogy olyan szereplőket keresnek mindkét produkcióba, akik jól működnek a képernyőn, mint például Szabó Zsófi vagy Wossala Rozina

– mondta Hajdú.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A Bochkor az egyik legundorítóbb féreg a médiában ezt eddig is tudtuk. Ez csak megerősíti a tényeket.
papa.49
@peterkelemen: Igazad van, én utálom a bocskorost, de végül is ez faszkalap nyúlta le a bocskoros reggeli műsorát, régebben !!!
Nálam ez a pacák is, meg a másik is a szemétkosárban vannak !!!
colibri
Így járt! (mármint Balázs) Nem kell ezeket sajnálni, egyiket sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.