Schobert Norbi és Rubint Réka lánya betöltötte a 14. életévét, amit a család méltóképp meg is ünnepelt.

Lara egy Spongyabob tortát kapott tűzijátékkal, és a lufik sem maradhattak el.

Réka Instagram oldalán osztotta meg túláradó érzéseit:

Édes "Kicsi" Laránk! Isten èltessen sokáig. 14 évvel ezelőtt ilyenkor, mèg mit sem sejtve néztem a TV-t és Te a pocakomban vígan ficánkoltál, majd èjfèl után úgy gondoltad, hogy nem vársz tovább... elèg volt bent... és jöttél Èpp olyan határozottan, elszántan és tudatosan, mint amilyen most is vagy! Maradj mindig ilyen Tiszta, Egyenes és Értékes EMBER!!! mint amilyen vagy! Ez a Te legértékesebb kincsed: Önmagad! Mindennèl jobban SZERETÜNK!

- írta a meghatott édesanya.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Természetes, hogy egy család megünnepli az "utódok" jeles napjait... de nem ártott volna, ha ez a köszöntő családi körben hangzik el, nem pedig fb-on küldi el, ill. teszi közzé a lányának. Csak azt tudom feltételezni, gondolni, hogy a családi fészek nem is olyan boldogságos, nem találják meg a közös együttlét örömét, a családi ünnepek valódi összetartozást jelentő érzését...ehhez szükség van a "nyilvánosságra". Ez bennem inkább ellenszenvet ébreszt, mint szimtáiát.:(
eszegfu
@eszegfu: helyesbitek nem szimtáiát, hanem szimpátiát!:)
volvós
Miért nem takarodtok már el a 3,14-csába ???
Már annyira gagyik vagytok...
Fradigege
Elolvadok! Azt hiszem bepisiltem.
Gondoljunk bele, hogy Lara már 14 éves. Mutter meg ilyeneket ír, hogy: "és Te a pocakomban vígan ficánkoltál, majd èjfèl után úgy gondoltad, hogy nem vársz tovább... elèg volt bent... és jöttél Èpp olyan határozottan, elszántan és tudatosan, mint amilyen most is vagy! Maradj mindig ilyen Tiszta..."
Akarva és akaratlanul csodálkoznék, ha nem villanna be mutter pinája Larának. Hisz 14 évesen mindenki tudja, hogy nem a gólya van a háttérben.
papa.49
@Fradigege: És nem tisztán, hanem mint a költő mondja ,,vérben és mocsokban,, azért ez nem hangyányi különbség...
JAJMÁR
Nagyon szép lány, és eléggé gazdag is...
én nem posztolgatnám, és neki - Lalának- se ajánlanám! Sajnos vannak "rossz" hajlamú emberek, nem zártuk őket ki a kerítéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.