Igaz, már egy párszor beharangozták, az amerikai David Meade szerint azonban ezúttal tényleg ütni fog az utolsó óránk.

Meade egyébként nem a NASA munkatársa, hanem keresztény fundamentalista, összeesküvéselmélet-hívő, aki szerint a Föld pusztulását a nem is olyan váratlanul becsapódó Nibiru kisbolygó okozza majd.

A NASA természetesen cáfolja, hogy bármilyen hasonló veszély fenyegetné az emberiséget, az elmélet hívői számára ez ugyanakkor annál is inkább alátámasztja az összeesküvés-elméletet.

A modern próféta most egy hétéves káoszt vetített előre, ahol hurrikánok, földrengések és egyéb katasztrófák fogják sújtani Földet, valamint az USA és Anglia nukleáris támadást fog intézni az ellenségei ellen. A csapás október 15-én fog bekövetkezni, azaz szűken egy hetünk maradt hátra.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Várják már meg a világvégét a nyugdíjkiegészítésig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Akkor teleeszem magam édességgel, úgy sincs mire várni, ördög vigye a cukromat!
division
Na tessék, vettem egy több milliós OLED tévét, megpróbálom addig egyfolytában azt nézni, kiélvezni ha már 15. - én vége mindennek:-)
CsipkeRózsa
@tevje02: A helyedben én már ma abbahagytam volna.
Szeparepa2
Ó bárcsak így lenne! Ennek a planetáris pokolnak, amiben évezredek óta senyved az emberiség (igen kevés kivétellel, kb 1%, és ezek a milliók kellően agyhalott idióták, vagy aljas lelketlen patkányok ahhoz, hogy azt gondolják jó ez így és jó hely a Föld, hiszen nekik viszonylag jó életük van) vége kell hogy már legyen egyszer s mindenkorra... nem lesz értünk kár (egy ilyen torz beteg faj nem való a világra), sőt a világegyetem pirosbetűs ünnepe lesz, hogy ez a torz beteg tömeg kínzókamra, tömeggyilkos emberi civilizációnak csúfolt kénköves pokol vége... már csak egy hetet kell kibírnunk... vagy mégsem? Mert nyilván ez is egy idióta barom beteges agyréme (pontosan az ő tetves fajtája is fő szerves része annak hogy pokol ez a bolygó)...
division
@Szeparepa2: Te ennyire gyűlölöd azokat akik nem minimálbérből élnek?:-))
simmering73
Csak jöjjön már és legyünk túl rajta végre. Őrületbe kerget ez a bizonytalanság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél