Talán kevésbé meglepő, de az "U, U, U" című sláger nem a romantikus költészet hagyományait követi.

ByeAlxe együttese, a Senkise a napokban mutatta be az U, U, U-t című dalt, amiben Majka is közreműködik. A dalszöveget együtt írták, a rajongók pedig már most felhördültek, hiszen sokan szexistának tartják a két előadó sorait.

ByeAlex elmondta, ez nem érte őket készületlenül:

Szerintem is pofátlan a szöveg, gondoltuk, hogy sokaknak nem fog tetszeni. Az emberek ByeAlexet szokták meg, aki tényleg romantikus, lírai, költői dalokat ír, de a Senkise a másik személyiségem zeneileg is. Egyébként korábban is beszéltem már szexről a zenében.

Aki szerint ez a dal nőalázó, az valószínűleg nem ismeri sem a mai világot, sem a mai nőket és férfiakat. Szexről már az óvodások is beszélnek. Petivel ketten a női nem nagy rajongói vagyunk, mindez egy cirkusz, egy poén, az életigenlés kifejezése. Azt kívánom mindenkinek, hogy legyen olyan izgalmas a szexuális élete, mint az U, U, U

- mondta ByeAlex.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ki ez a " byealex"? Egy hisztis bunkó! Nem lett volna szabad engedni zsűribe, bár még most sem lenne késő elküldeni. Abszolút nem hiányozna de még a zenei életből sem. Pont neki nem lenne szabad másokat kritizálni mikor igazán énekelni sem tud sőt még normális szöveg írásra is alkalmatlan. Sajnos túl sokat adják a rádióban is ☹️☹️ Ő A ZENEI ÉLET NAGY TROLLJA.
Na az egyik szuper zsűritagunk! Hozzáértő byealex! Elénekelt egy kedvesem nevű gyermek dalt és azóta ő a nagy zenei megmondó okos tóni...hányingerem van tőlük.
ila51
Mikor még kis kezdő bulizós volt a lányom , mentünk egy koncertre , Ő hívott , kérdi anya szereted ezeknek a zenéjét , persze , ha nem értem a szövegüket...hát így van ez ma is
Amúgy ha nem is vagyok mesterszakács , még érzem , ha rossz ízt nyomnak elém.
...ja , volt egyszer egy Uhrin Benedek , na azon mit ettek ?
kulabombaafityiszre
Ez van ha két bunkó szerencsétlen gyökér összefogva játsza a nagymenőt.
Eladott Ország
Zámbó Jimmy négy oktávos hangterjedelméhez képest, ezek csak obégatni tudnak," byealex" még azt sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.