Sebestyén Balázs csúnyán beszólt kollégájának a Rádió 1 szerdai adásában. Ahogy mondta, számára "a #Bochkor egy laza „Gyertek át” koppintás". A válasz nem váratott magára sokáig.

Bochkor a Music FM péntek reggeli, Önindító című műsorában reagált:

Nekem ez furcsa, nagyon sokszor nem értem Balázst, miért kell egyáltalán megszólalnia. Furcsának tartom attól az embertől, aki tokkal-vonóval lekoppintotta a Bumerángot. Akkor nem szólalok meg, csak azért, mert láttam két egyforma kanapét. Gondolj bele, hogy a Bumerángban repülőgépről közvetítettem, ő repülőgépről közvetített, átrepültem a Bessenyei Petivel, átrepült a Bessenyei Petivel

- mondta a műsorban Bochkor, hozzátéve, ő mégsem kérte számon Balázst, így pláne érthetetlen neki a viselkedése.

A teljes adás itt hallgatható meg, a témáról 7:30-tól beszélnek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Bocskor egy paraszt. Emlékezzünk:
"A Márton napi libavágásról dilemmáztak az Önindító műsorvezetői kedden, ami komoly indulatokat váltott ki pár hallgatóban. Bochkor Gábor, Pordán Petra és István Dani arról lamentált, mi lenne, ha a libákat nem ölnék le, hanem csak a combjukat amputálnák, hiszen leginkább úgyis azt fogyasztják ilyenkor az emberek."
Ilyenről még viccelni is rossz, a mai mo.-i állat- állapotokat figyelemre véve.
csipetke
Próbáltam hallgatni őket,mikor indult a műsoruk,de asszem,egy félórát bírtam.Bochkor nem túl jó poénjaira Pordán Petra és István Dani óriási,harsány hahotával reagált,Olyan kényszeredettnek tűnt az egész.Lehet,hogy azért,mert két különböző generáció próbált együttdolgozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.