A milliárdosfeleség néhány napja óriási port kavart nyilatkozatával, amely szerint távol áll tőle az anyaság, és megőrülne egy gyerek mellett.

Csősz Boglárka színésznő egy török építkezési vállalkozó feleségeként már közel egy évtizede folytat luxuséletmódot Isztambulban – ezzel a Viasat 3-on futó, Feleségek luxuskivitelben című realityben is büszkén villog. Nemrég azonban úgy nyilatkozott, az anyaságot nem neki találták ki: agyára menne egy gyerek. 

A megjegyzés sokaknál kiverte a biztosítékot, sokan a kommentekben estek neki a színésznőnek, még a Dumaszínház két sztárja – Dombóvári "Dombi" István és Kormos Anett – is megszólalt a témában. 

Minden kedves és tisztelt Nőnek és Édesanyának üzenem, ha bármi bajotok lesz az életben, álljatok meg egy picit és örüljetek annak, hogy ti nem vagytok ilyenek mint ez az egybites aranyásó

- írta Dombi, míg Anett így fogalmazott:

Bogi azonban nem hagyja magát ilyen könnyen, alaposan beolvasott mindkettejüknek: 

Kedves Dombóvári István és Kormos Anett, az én gyerekvállalós témámról Dumaszínházat kellett volna összehoznotok, hogy a különálló megszólalásaitok együtt egy kicsit is humorosra sikerüljenek

- tette őket helyre már rögtön az elején, majd azzal folytatta: 

Ha érthetetlen lett volna számodra a mondat, számomra először légy ember, majd nő, majd megkoronázásául anya! Mivel nem vagy se nő, se anya, se színésznő, egyik kategóriában sincs alapod a kérdéshez bármilyen hozzáértő gondolatot fűzni.

Szülés után mint nő, nem csak a rendezőknek hanem az ügynököknek sem kellesz, megszűnsz, csak anyaként fognak rád nézni, kaphatsz szerepeket, de már nem úgy mint előtte! Egy ilyen társadalomban élünk, amit tudom sok embernek fáj kimondani. Az anyaság, ami egy csodálatos dolog egy teljes állást igényel, főleg az elején mindent fel kell adni érte!

A teljes bejegyzés itt található: 

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Donáld Tramp
Ki ez Csajok ?! Mint egy Nyálas Ncafe- vagy mi afarkam szereplői akarnátok lenni ti is... Ébresztő !!! :P :P :P Picsák !!! Valahol máshol vitassátok meg, mélyreható fürdőszobai véleményeteket !!!
Olvastatok már mi Pasiktól mélyreható tanulmányt EGY ÚJPEST - FRADIRÓL ?!
Kétlem, Viselkedjetek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Azon gondolkodom,hogy az ilyen sokat és semmit érő szövegekért az újságokban ők maguk fizetnek?
Mert nem hinném, hogy magára valamit adó kiadó is ilyen cikkekért fizetne.
mackoka46
Ilyen szégyentelen botrány országba ne szülessenek gyermekek, annyi emberi méltóságuk sem lesz, mint egy leesett mákszemnek.
Desischado
@division: Igazad van, az ilyen inkább ne szüljön. Sajnos, mostanában magas, de igyekszem leszorítani. És a te hátad rendben?
Desischado
@division: Hát ez nem jó. Kíméld, ahogy tudod, és vigyázz! Azért próbálj meg javulni, ahogy lehet. A csipet csapatnak nagy puszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.