A két zenész eddig sem tartozott a kedvencei közé, de most, mikor közös dallal rukkoltak elő, Robinál duplán elgurult a gyógyszer.

Puzsér rommá alázta Majkát és ByeAlexet
Kép: Youtube

Puzsér Róbert sérelmezi, hogy az "ózdi proli" és a "finnyás hipszter" Kovács Ákos nyomdokain haladva zsebel be állami támogatásokat, miközben egy elég gagyi produkciót hoztak össze. Ráadásul a hármas szexre buzdítanak.

A semmiből jött együttműködés hamar feltárja, hogy ez a szende szemű ByeAlex egy b@szógép. Az egykori hősszerelmes, aki egy ország népének fülébe búgta a szívmelengető szavakat: „az én kedvesem”, a tudatmódosító szerek, az RTL szerződése és az ehhez tartozó hírnév hatására szupermacsóvá vált. Megtudjuk, hogy akár fél napig is bírja a reszelést, imádja tépni partnerének haját, és az sem zavarja, ha azon rajta marad a csizma: úgy pörgeti a f@szán a csajt, hogy az levegőt is alig kap. Az európai pornó császára, a brutális b@szásairól elhíresült Rocco Siffredi jut eszembe, és eltölt a nemzeti büszkeség a gondolattól, hogy az olasz csődört a magyar bika bármikor kenterbe b@ssza

- írja Puzsér, aki szerint megnyugtató látni, hogy Kovi népnevelő munkássága végre beérett.

Majka sem ússza meg a virtuális jobbegyenest:

S miközben azt hisszük, hogy egy hímnemű állat és egy nőnemű ember testnedv-cseréjének tanúi vagyunk, a szoba távoli sarkából kukkoló, egyébként történetesen boldog házasságban élő Majka papa váratlanul előlép. Egy picit alázza a csajt annak tanulatlanságával – csak hogy az rendesen benedvesedjen –, hisz köztudott, hogy Majka már a harmadik diplomáját védi Oxfordban, továbbá az is kiderül, hogy Alex nem avatta be a nőt kollégája jelenlétébe, aki egy kicsit tiltakozik is, de Majka csattanós érveket virítva hamar meggyőzi őt: „Nincs gáz, ne rinyálj!”. Micsoda kifinomult művészet

- véleményez Puzsér, és örül, hogy "minden adóforint jó helyre kerül". 

A kritikus haragját kiváltó zeneszám itt hallgatható meg, Puzsér teljes agymenése pedig itt olvasható:

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Syntax Error
Vannak ilyen megmondóemberek, mint puzsér, kormos + EGYÉB?!
Jó, de ki fizeti a révészt?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Majka még csak hagyján,őt még nem láttam hisztizni,a zenéjéért nem vagyok oda,de műsort profin vezet,De ez a ByeAlex!?Ha a fiam ennyire hisztis nőt hozna haza,mint amilyen hisztis Alex,úgy kivágnám,hogy a lába se érné a földet.Csak nem értem,hogy mire rázza magát.Volt egy igencsak felejthető nótája,de ennyi.Az Xfaktorban amit művel,az katasztrófa.Erre az ürgére telt csak az RTL-nek?Erőszakosan tukmálja a véleményét a többiekre.Miatta sokan nem nézik az Xfaktort.
ila51
...nagy része van benne , hogy megugrott a nézettségi száma a klipnek
Syntax Error
Vannak ilyen megmondóemberek, mint puzsér, kormos + EGYÉB?!
Jó, de ki fizeti a révészt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.