A nagy nap bizony igazán nagy feladat is egyben. De csak akkor, ha így tekintesz rá.  Ha, már a nagy napodat tervezed. Ha, már a nagy napodat tervezed, talán tanulhatsz egy-két dolgot azoktól az emberektől, akik már túlestek rajta. Ugyanis számos feladat van, amit ezen a napon kézben kell tartanod. Ne izgulj az apró dolgokon
 Könnyű azt mondani, de tényleg felesleges túl nagy hangsúlyt fektetni a kis részletekre. Senkit nem érdekel a szalvéták színe. Ez a te esküvőd, de te sem fogsz emlékezni a színére. Hagyd a szalvétát, lépj tovább. Sokkal fontosabb, hogy boldog és vidám legyél. Teljesen értelmetlen ilyen apróságokon stresszelni. Egész biztosan élvezd azt, amiért fizettél Halálra izgulod magad, és étvágyad sincsen. Ennek mi értelme? A sok finomabbnál finomabb falat csak kárba vész.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.