Elképzelhetõ: gond lehet a DK elnökének az emlékezetével. A börtönben ülõ szocialista ügyvéd körül újabb furcsa ügy. Az Origo birtokába került dokumentumok alapján Gyurcsány Ferenc feleségének a cége nem idén adott 78 millió forintos kölcsönt az előzetesben ülő Czeglédy Csaba cégének, hanem 2016-ban. Pedig a DK-elnöke legfrissebb Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy őt idén kereste meg Czeglédy. A volt miniszterelnök azt is állította, hogy az adóhatóság zárolása miatt ők sem jutottak a pénzükhöz, pedig a 78 milliós kölcsönt visszafizette a Human Operator. Gyurcsány Ferenc legfrissebb Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy idén tavasszal kereste meg őt a jelenleg előzetesben ülő Czeglédy Csaba, hogy adjon neki kölcsönt. Az Origo birtokába került dokumentum alapján azonban ezt a kölcsönt tavaly adta a Gyurcsány feleségének tulajdonában lévő Altus Czeglédy cégének, a Human Operator Zrt.nek. Gyurcsány keddi bejegyzésében arról is írt, hogy az adóhivatal zárolása miatt egyelőre nem...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@durbincs: Senkinek semmi köze nem az állam pénzét adta kölcsön. Az pl. nem zavar, hogy a Mészáros 9 milliárd vissza nem térítő támogatást kapott egy gabona tárolóra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
@durbincs: Senkinek semmi köze nem az állam pénzét adta kölcsön. Az pl. nem zavar, hogy a Mészáros 9 milliárd vissza nem térítő támogatást kapott egy gabona tárolóra.
papa.49
Fiúk MI KÖZÖTÖK VAN MINDEHHEZ ???
Semmi az égvilágon, már megint csak a sározással próbálkoztok, magánember adta a vállalkozása által, egy másik magánembernek , az orrotok ettől kozmás !!!
szaboria1
@durbincs: Vedd már elő a fideszesek vagyon nyilatkozatát és nézd meg hány jelölte be, hogy magán kölcsöne van. Vagy azok már nem politikusok?
szaboria1
De mit is várunk az Origós Kovács Andrástól. Ja, hogy a Matolcsi családé lett az Origó. Akkor kár is ezzel foglalkozni.
1magyar
Senkinek semmi köze kinek ad kölcsön bármit is! Ne rugózzon már ezen senki. Itt a lényeg, hogy az a kis tetű átverte a diákokat, azt a pénzt keressék meg, nézzék meg a családja gazdagodását stb.
desiro
Rárepültek Czeglédire mert sok borsot tört a fideSS maffia orra alá, ennyi a történet.
szaboria1
Addig amíg nincs ítélet úgy tudom nem lehet bűnösnek kinyilvánítani. Az M1 tv meg a fidesz mást sem csinál csak kimondja, hogy csalt. Bezzeg mikor az Ő emberei ellen indult eljárás akkor rögtön kijelentették amíg nincs ítélet addig csak gyanúsított.
staro2
@1magyar:
Az a pénz meg van, bármikor kifizethető lenne de a nav minden pénzt lefoglalt, minden számlát zárolt.
Így aztán ez a diákkárosítás bármikor elővehető.
A Czeglédy ügy lesz a 2018 as választások Hagyó -ügye.Tavasztól hetente bemutatják vezetőszáron sétáltatva, aztán 2020 környékén a per szépen véget ér fél év felfüggesztettel
szaboria1
@staro2: Vagy még avval sem mert érdekes dolgot árult el egy diák, hogy ahol dolgozott ott nem írt alá jelenléti ívet. Pedig annak meg létele nélkül a szövetkezet nem fizethet. Már össze vissza hazudozik az M1-en is Fiák összevissza mondta, hogy a Czeglédi ügyvédje zsarolt diákokat ha van bizonyítékuk akkor azt be kell mutatni nem pedig rébuszokban beszélni az SMS-ről.
Nessy
Ezek szerint ha valaki kölcsön kérne tőlem, először nézzem meg a pártállását? Mi köze a kormánynak, egy privát kölcsön ügylethez?
Talán a saját Eximbank bulijait vizsgálja, meg az MNB "dolgozói" kölcsöneit, esetleg Lőrinc barát bankját. Ehhez van köze! Illetve ilyen kor jön a " nem szólhatunk bele" szöveg.
Clavigo
@durbincs: Szerintem már magad alá vizeltél,,örömödben..
szaboria1
@durbincs: Ne szoroz mert bele zavarodsz. A végén már nálad milliárd lesz.
bencemacska
Én csak azt nem értem, hogy vádemelés előtt, hogy an kerül egy kölcsönszerződés az Origónak nevezett mocsokbandához?
Csak nem vették meg a védőügyvédet?
Vagy elég egy polpot is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.