Ambrus Attila a Potyautasban Garami Gábor vendége volt, s sok meglepő dolgot árult el magáról. Többek közt azt, hogy új vállalkozásba fogott egy ismert emberrel.

Ambrus Attila volt a vendége Garami Gábornak a Blikken futó Potyautasban. 

Az egykori Viszkis rabló a börtönben kitanulta a fazekosságot, nemrég pedig új vállalkozásba fogott Berki Krisztiánnal. 

A celebbel ketten ugyanis a nyáron a TV2 műsorában napi egy dollárból stoppolták keresztbe-kasul Ázsiát, és úgy gondolták, van ebben akkora potenciál, hogy könyvet írjanak a kalandjaikból. 

Ambrus azt is elárulta, neki annyira rossz az aurája, hogy kétszer is lefagyasztotta az informatikai rendszert a bankokban. 

A Viszkis arról is mesélt, szeretne gyereket, és majd el fogja mesélni neki, hogy mit tett korábban. 

További érdekességeket Ambrus fekete noteszáról, a gyerekkoráról, a visszailleszkedés nehézségeiről, a rendőrökkel való kapcsolatáról a videóban hallhatnak. 

(Címlapi kép: részlet a videóból)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ambrus egy volt bűnöző,de ennek ellenére egy szimpatikus pali,de Berkitől az emberek nagyrészét kiveri a víz.Hogy ronda,arról nem tehet,ezt a fizimiskát dobta neki a gép,de hogy ezzel még tv-műsort is vezetett,a nyolc általánosával,ráadásul nem tudni,hogy a sikkasztás vádja alól felmentették-e.Vagyis,ő még most is egy bűnöző,ráadásul egy pökhendi seggfej.Kis szerénységgel az emberek jobban elfogadnák,de ő a fogalmat nem is ismeri...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Hát nem tudom... az addig oké hogy érdekes, izgalmas (egyúttal szörnyű és tragikus) a története, ami már könyv és film formájában is ismert... oké hogy szembenézett a törvénnyel, letöltötte a büntetését, megbűnhődött, tisztázta magát a társadalmi etika szerint... azonban az erkölcsi morál szerint fegyveres sorozatos rablás, az nem évül el... ő még mindig ugyanaz az ember, mégha meg is változott némileg, komolyodott, már nem tervez bűncselekményt, társadalomra nem veszélyes... azonban ezek elvek... ha valaki képes volt, hiába is fiatalon és bohón ilyen életet élni, ilyesmiket elkövetni, azzal értelmes ember ne kezd közös vállalkozásba elvből... elhiszem hogy jó reklám, de ilyen kétes hírnévre jóérzésű ember nem vágyik... és a másik, ha esze lenne az üzlettársának, belegondolna, hogy egy ilyen ember, ma még talán kedves, immár becsületes (vagy annak tűnik), de a fejébe nem lát senki... nem lehet tudni mi jár ott, nem lehet tudni, hogy bekattan-e még vagy sem újra, nagy hazárdjáték vele kezdeni... pl eljöhet egy nap, ha jól megy az üzlet, hogy vérszemet, kap és kiiktatja őt valahogy ha nem is lelövi, de valami inkorrekt módon... vagy éppen felkap amit tud és eltűnik stb stb...
egyvandor
össze nő ami össze tartozik. Letöltötte büntetését éljen becsületesen mint mindenki, éljen boldogan, de nem értem miért kell felszínen tartani a mocskot.
Mrfingusz
@Szeparepa2: Idézlek : azzal értelmes ember " mert berki az ? Aztán mióta ? :)
a helység kalapácsa
Buli van, fiatalok!!!
Adjunk az érzésnek, mert megérdemeljük!
a helység kalapácsa
Nem csak a fiataloké a világ.
Ezt a bullshit közhelyt!
Egész életemben ezt a hülyeséget hallgattam.
Én rosszabb voltam fiatalként, mint a mostaniak (Na jó, nem voltam annyira rossz de mindent megpróbáltam, hogy rosszabb legyek - nem sikerült. Bocsánat! Én akartam, de nem sikerült. Senki nem tökéletes.).

A puha diktatúrában ezt is lehetett,.
Amíg nem a rendszer ellen támadtál, addig mindent lehetett.
Még néger csajokkal etyepetyézni is a főiskolai koleszbe belógva.
Ma már zárva van, sőt, bontás előtt áll az az épület, ahol régen ápoltuk a nemzetközi kapcsolatokat.
Szégyen!

https://www.youtube.com/watch?v=Be0OAjuk_1k...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél